Szoktátok olvasni a Jobbik közösségi oldalát? Egyszerűen felháborító, mélységesen elszomorít Ez a csőcselék banda?
Tehát akkor jobbik=rasszizmus? Köszi, ezt én is így gondoltam. :)
És sajna nem azért van több jobbikos, mert sok a kisebbség, stb. Az OSTOBA, BEFOLYÁSOLHATÓ, BIRKA ember sok. Nos ezek lennétek ti.
Gondolom azt is csak képzelem meg befolyásolás alatt vagyok, hogy Európában egyre több a nig*ger. Ezt nagyon megmondtad.
Inkább azok az emberek vannak befolyásolva akik azt hiszik az a normális ha egy országot több nép lak.
Annak idején a cigányoknál is ez volt.
Beengedtük őket, adtunk nekik ezt-azt.
Azóta is szarnak a szabályokra, csak a baj van velük.
Ezekkel meg még több gond lesz akárhol is lesznek.
Látom 1-2 helyen hogy már követelőznek is, hogy házat akarnak, több pénzt a semmiért.
Hát igen sok a hazaáruló.
Aki eltartja a nig*gereket, beengedi a saját országába amit az államalapító atyák hoztak létre fáradtságos munkával.
De kit izgat?
Az a fontos, hogy mindenkit beengedjünk.
"Egy menekült inkább javára van az országnak"...
Mondja ezt egy olyan ember, akinek fogalma sincs mi az ország, fogalma sincs mi a nemzet, fogalma sincs az államelméletről, fogalma sincs mitől egységes egy nemzet, ráadásul arról sincs fogalma, hogy mi szolgálná az ország javát.
A 48%-os válaszoló tökéletesen jó irányba tapogatózik, de hogy olyanok legyünk mint Japán, az nem fog megtörténni, és nem is kell.
Egyetlen nemzetalkotó tényező van: az pedig a közös származás. Ezt millióféleképpen megpróbálták és ma is megpróbálják elvenni a magyaroktól (és amúgy minden más európai néptől is, csak arról nem tudtok... vagy szerintetek csak hozzánk "települtek be annyian, hogy itt már senki nem magyar", vagy csak a mi őstörténetünk "ismeretlen/kétes"?).
Magyar származás nélkül nem tartható fenn Magyarország. Ha olyan sötét valaki, hogy ezt nem látja be, nem kell sokáig vissza mennie az időben; ott van 1848, ott van Trianon.
Az beszél nekünk a nemzet javáról, aki ezt a származást, ezt az egységet meg akarja törni és/vagy nem is ismeri?
Tudod ki a legnagyobb rasszista? Aki egyenlőnek tartja az emberi rasszokat, ezáltal eltüntetve minden egyediséget és különbséget közülük, és keveredésre kényszeríti őket, hogy fizikailag is eltűnjenek. Mára a világ legtöbb helyén kitörlődött a rasszok közötti éles határ az emberek fejéből, politikailag/hivatalosan már rég nem létezik határ, a keveredéssel pedig el fog tűnni a fizikai határ is.
A rasszkeveredés és a bevándorlás azt fogja eredményezni, hogy néhány évtizeden belül - bizonyos egyáltalán nem alaptalan jóslatok szerint 2050 körül - meg fog szűnni a fehér rassz. Ugyanis mi vagyunk a legkisebb nagyrassz, nálunk van a legkevesebb utód, és nálunk van a legnagyobb bevándorlás.
Ami jelenleg folyik, az lassú és halk tömeggyilkosság. Nézd meg a hivatalos definícióját a tömeggyilkosságnak, és és ha nem vagy értelmi fogyatékos, felismered a mostani helyzetet.
"Ha pedig az általános definíciót vesszük alapul (akár csak a "demokráciát" a "szociál-" előtag nélkül), akkor egyértelműen valami rózsaszín álomvilágban élsz, ahol mindenki mindig kedves, segítőkész, lelkes, jóindulatú és boldog, korrupció, hazugság, bűnözés pedig nem létezik."
Magyarországról nehéz elképzelni, igaz?
Hát múltkor láttam egy post-ot ahol épp ez a szerencsétlen Novák Előd villogott azzal h vért ad, sajnos ebből is látszik h nem érti a lényegét mert ez nem a pártokról szól.
Pont úgy adhatják egy DK-snak is v akár Ilan Mor is megkaphatná.
És akik csinálják (pl én is szoktam) azok általában nem várnak semmit az az 500 ft-s utalvány is igából egy jelképes v mi. Bár mondjuk a bibliában is benne van h úgy tégy jót h az ne menjen át dicsekvésbe.
Ezt csak azért mondom mert többször felszólaltak már a kereszténységért és annak védelmében.
Azonban ezek az emberek messze nem keresztények.
Az lenne a legjobb ha nem is lennének.
Igaza van 42-esnek a jobberkék olyan buták h nem h az országot de egy csekk befizetést nem bíznék rájuk.
Ja csak úgy mellesleg közös képviselőnk nagy jobberke volt, most derült ki róla h a közös költségből v mi 1 milliót sikkasztott el. Most épp körözi a rendőrség és szökésben van.
Na ezek után szavazzon bárki a jobberkékre.
Nyugodtan sikkasszák el az országot, meg éljen Putyin elvtárs !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!