Szoktátok olvasni a Jobbik közösségi oldalát? Egyszerűen felháborító, mélységesen elszomorít Ez a csőcselék banda?
Hoffi mondta egyszer
Alapból a szocializmus nincs kapitalizmushoz vagy kommunizmushoz kötve. Szociális jóléten alapuló társadalmat jelent.
Persze lehet definiálgatni és akkor mást jelent...
#11 folyt.
A hoffi idézet lemaradt de nem is kell...
Egy dolog a közösségi média, bár az is elég elszomorító. Sokkal durvább, ha az elvileg felelős vezetők nyilatkoznak hasonlókat :(
Na meg persze ugyanezeket viszonlátni fészbukon ismerősöktől :(
"Folyamtosan csak az megy, hogy irtsuk ki a migránsokat, így lelőni, úgy lelőni."
Mi ezzel a gond?
Nézzétek Japánba anno sok portugál meg Jezsuita ment.
Mert jó ott az élet, sok a kincs, minden tuti lesz.
A japánok viszont elkezdték őket gyilkolni.
Aki nem halt meg az úgy elhúzott mint a sicc.
Azóta se mentek vissza, úgyhogy a kiirtás nem rossz ötlet. Mert tegye fel a kezét, hogy ki akar szemetelő, parkba szaró, menekülteket látni nap mint nap? És egyre csak jönnek. Nem egyszerűbb őket eltüntetni és kész?
Menjenek vissza Afrikába, nem mindenhol van ott háború és ha igen mi közünk hozzá? Adott nekik egy kontinens, ha eltolták sajnáljuk. Nehogy már nekünk kelljen gondoskodni róluk? Múltkor is volt miattuk valami zavargás. A törvényekre sza*rnak nagy ívben. Semmi kedvem folyton a nig*gerekről hallani a TV-ben. Eleve vissza kellett volna őket toloncolni. Jól nézünk már ki ha egy kontinensnyi idegen idejön. Kíváncsi lennék az arabok mit szólnának vagy az afrikaiak ha egész Európa oda menne. Megmondom mit. Nem engednének oda. Főleg az arabok magukhoz, agyonlőnének.
Ha felháborít sajnálom.
Engem meg az háborít fel hogy MAGYARországon minden van csak magyar nem. Cigány, zsidó, arab... most már nig*ger is. Melyik lesz az a nép akit be kell fogadni majd? Csak mert "háborúval sújtott" országból jönnek? Régen se kellett befogadni senkit, most se kell.
Sajnos az a baj, hogy annak a bu*zi Jézusnak a tanai felforgatták Európát és most mindenki jóságos akar lenni és segíteni mindenkinek. Senkit ne izgasson, hogy Svédországot is elözönlötték a menekültek/bevándorlók és hogy azt csinálnak ott amit akarnak. A Svédek már a saját zászlójukat se tehetik ki, mert a bu*zi musz*limokat sérti. Nem vagyok Jobbikos de ha pénzt gyűjtene valaki fegyverekre, hogy kiirtsák a migránsokat csak írjanak nekem egy e-mailt. :)
Svájc és Izland inkább.
Náluk vannak még komoly dolgok és náluk fontos a rend.
A többi EU ország förtelem... régen alig volt Európában fekete ember. Jó kis hely volt, rendezett, kulturált. Most meg szinte olyan Európa mint Amerika, kevert fajok társasága.
Keress rá öregem:
Svédország - bevándorlók vagy menekültek
Ugyanezt tedd meg Franciaországgal, Angliával (ahol a szegény üldözöttek csapatokban erőszakolják a 18 év alatti lányokat).
Illetve tedd meg ezt Norvégiával, Dániával.
Ennyire ártatlanok és szerencsétlenek a kedves menekültek és bevándorlók. Ez csak egy álca. Amíg el nem szaporodnak eljátsszák a szánni való nyomorultat, utána pedig jön a mi vagyunk az urak mert mi Allah-ban hiszünk nézet.
Ha jól tudom nemrégiben volt valamilyen rendbontás, ahova zsaruk kellettek. :) Nem tartják be a törvényeket, parkokba szarna, szemetelnek, cigiznek.
Jahh és elnézést azért mert nem vagyok liberális aki az országát, az ősei hazáját odaadja a külföldieknek. :)
Szégyelld hogy vannak emberek akik elítélik az ilyesmit:
Ha rajtam múlna kiirtanám az összeset.
Értem. :)
Aki nem nyalja a bevándorlók seggét, nem hagyja bejönni őket ide az náci. Őseinké volt az ország, semmi jogunk átadni azt ennek a csőcseléknek.
Én Antiliberális vagyok nem náci. :)
De ha én náci vagyok vagy fotelnáci akkor te meg hazaáruló. ;D
"ha rajtam múlna, kiirtanám az összeset" Ezzel szerintem azért eléggé kimeríted a nácikhoz társított fogalomkört, de akkor legyél "antiliberális" felőlem.. Én meg hazaáruló vagyok, értem.
Nézzük a te verziódat: elkezdjük kiirtani a menekülteket, néhány héten belül megindul a NATO légi offenzíva, amiben az ország teljes infrastruktúráját szétlövik és több magyar állampolgár meghal, mint ahány menekült valaha járt nálunk. Aztán kapunk egy kézivezérelt bábkormányt és még megszállva maradunk vagy 5-10 évig. A Honvédség, belügyi szervek magasabb rangú tisztjei életfogytigot kapnak hágában, mert a hülye parancsaid teljesítették.
Az én verzióm: békén hagyjuk a menekülteket, lefolytatjuk az eljárásokat (aminek során úgyis visszaküldjük a 90%-ukat). Aki menekültstátust kap, az is átmegy nyugatra, mert akkor már szabad neki. Az EU kifizeti az összes költségünket (aminek a felét úgysem arra költjük). Az áthaladó menekültek jó eséllyel továbbra sem követnek el exponenciálisan több bűncselekményt, az eddigi 0-nál.
Nemtom, akkor most ki a hazaáruló?
Igen a NATO megindul mert kiirtunk egy halom nig*gert, akik amúgy se viszik semmire az életben.
Egyáltalán miért nekünk jönnének?
Mi vagyunk a gonoszok, akik nem engedik a csőcseléket be Európába? Nagyon a hasznára vannak ezek mindenkinek gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!