Mi volt a feladata egy MSZMP párttitkárnak? Őszinte válaszokat szeretnék, de CSAK OLYANOK IRJANAK AKIK TÉNYLEG PÁRTTITKÁROK VOLTAK. A többi hülye szöveg nem érdekel.
Figyelt kérdés
2015. aug. 25. 18:54
1/7 anonim válasza:
"CSAK OLYANOK IRJANAK AKIK TÉNYLEG PÁRTTITKÁROK VOLTAK"
:DDDDDDDDDDDDDDDDD
hatalmas tolongás lesz. ez az oldal úgyis arról híres, hogy 50 feletti exkomcsik válaszolgatnak. na csá.
2/7 anonim válasza:
majdnem írtam ide egy értelmes kommentet, de rájöttem, h nem voltam párttitkár.
(Az egyes bizottságokat titkárok (párttitkárok) vezették.) szóval keress rá, h milyen bizottságok voltak és azok vezetése volt a feladatuk.
3/7 anonim válasza:
A szomszédom párttitkár volt , most a fidesznek szokott ajánlást gyűjteni. Régen pl a tsz tápkeverő üzemének volt a vezetője. El sikkasztottak egy rakás pénzt majd a szomszédomat tették meg vezetőnek aztán a nyakába varrták az egészet mert olyan hülye volt.
4/7 anonim válasza:
Jelentgettem állandóan, meg a felsp vezetés (MSZMP KB) utasításait életszerű környezetbe átűltetbe használhatóan tanítottam a sok kádernek meg III/III-asnak, hogy mit tegyenek az életben
5/7 Gina Lollobrigida válasza:
"csak párttikárok írjanak" LOL
Föltenném én is hogy mi volt a titkosszolgálatok pontos feladata a szocializmusban (de csak ávósok és munkásőrők szóljanak hozzá ha kérhetem
A nap poénja amúgy, köszönöm a vidám perceket!
6/7 Gina Lollobrigida válasza:
"A többi hülye szöveg nem érdekel."
már könnyzek, Benny Hill elbújhatna szegény
7/7 anonim válasza:
ez engem is érdekel. Kérem csak egykori párttitkárok írjanak ide
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!