Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jobb oldaliak! Nemzetiek!...

Jobb oldaliak! Nemzetiek! Konzervatívok! Nem lenne jó mégis csak elfogadni a homoszexuálisakat?

Figyelt kérdés

Hiszen ők is magyarok és értékes tagjai és még értékesebb tagjai lehetnének a társadalomnak. Ha hagynánk őket beilleszkedni és toleranciát kapnának.

Jelenleg viszont a liberálisok táborát gazdagítják.

2015. aug. 24. 19:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
68%

"Ezt magyarázd az ilyen fajta homoszexuálisoknak, hogy be kéne illeszkedni:"

Az év 364/365 napján nem így öltözködnek. Ez a magamutogatás szerintem is káros, még az ügynek is, de ez alapján megbélyegezni magát az embert... nem sokkal szebb látvány a fekve hányó, talajrészeg fesztiválózó sem.

"Ferfiak kellenek es igazi nok ... bugyulikra, nyunyokakra semmi szukseg."

Kit érdekel, mire és kire van szükséged, már bocs... vannak, és mivel léteznek és születnek, úgy tűnik, a világnak "szüksége van" rájuk.

2015. aug. 24. 22:01
 12/14 anonim ***** válasza:
26%

elvannak fogadva, semmi megkülönböztetés nem éri őket, bejegyzett élettársi kapcsolat van nekik, ha nem provokálják ki, nem bántja senki őket...

Ez tulságosan felkapott téma lett, mindig voltak homoszexuálisok, meghúzták magukat, beilleszkedtek a társadalomba, de mostanság feltűnési viszketegségük van, mindenhol reklamálnak, felvonulnak, a csapból is szinte ez folyik...

2015. aug. 24. 22:33
 13/14 Duenna ***** válasza:
31%
Kérdező! A 12-es jól mondja, egyetértek vele! Minden benne van abban a két mondatában! Mit akartok még ettől többet? Hogy öleljük őket a keblünkre??
2015. aug. 24. 23:25
 14/14 anonim ***** válasza:
Én nemzeti és jobboldali vagyok, és teljesen elfogadom őket. Egyszerűen nem értem ezt a gyűlölködést az irányukba.
jan. 8. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!