Hány százaléka lesz a jobbiknak a választásokon szerinted?
Jaaaj... ANNYIRA, de annyira kíváncsi vagyok már rá, hogy reagálnak majd a 25-40-50-100%-os Jobbikot váró álmodozók, amikor meglátják, hogy a párjuk bizony leragadt 8-9 (vagy, legeslegjobb esetben 15)% körül... :D
NAGYON kíváncsi leszek. :D
Miért ragadna le, mikor min 2x annyi szavazója van mint az ep választásoknál? akik ennyire tagadják a tényeket és nem akarják elfogadni a valóságot bizony le fog a mosoly fagyni az arcukról :) majd visszatérünk erre áprilisban :) vajon kinek lesz érdemes nézni az arcát..
"Jaaaj... ANNYIRA, de annyira kíváncsi vagyok már rá, hogy reagálnak majd a 25-40-50-100%-os Jobbikot váró álmodozók, amikor meglátják, hogy a párjuk bizony leragadt 8-9 (vagy, legeslegjobb esetben 15)% körül... :D
NAGYON kíváncsi leszek. :D "
jaj de kiváncsi leszek a te szád görbületére mikor a választások után pofára esel
és a Jobbik be jut 30% plusszal
jaaaj akkor úgy kiröhöglek titeket anti jobbik fóbiások... :)
Jaaaj... ANNYIRA, de annyira kíváncsi vagyok már rá, hogy reagálnak majd a 25-40-50-100%-os Jobbikot váró álmodozók, amikor meglátják, hogy a párjuk bizony leragadt 8-9 (vagy, legeslegjobb esetben 15)% körül... :D
Látszik hogy abszolút nem vagy járatos a politikában, a hírekkel és nem tájékozódsz.A jobbik az előző EP választáskor majdnem ismeretlen pártként 15%-ot elért, mostmár majdnem mindenki ismeri őket, szerinted lefog csökkenni 8-9%-ra?Elmondanám neked hogy Borsodban az utcán áltak az emberek a jobbik gyűléseken annyira megerősödött már a Jobbik, meglátod majd hogy lehet még a fideszt is megveri majd!
17:50
A fideszt nem fogja megverni, de az mszp-t szerintem is megfogja, nem sokkal, de meg fogja előzni.
Ez így reális, jobbikos vagyok, de még meg tudom őrízni a realitásomat. Szerintem... :P
Én realista, jobbikosként, nem rasszistaként és nem antiszemitaként a következőt jósolom:
2010.ápr 11. Fidesz:60%, Jobbik:30%, Mszp: 10%
2014. ápr. x. Fidesz: 40%, Jobbik: 50%, Mszp: 10%
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!