Hány százaléka lesz a jobbiknak a választásokon szerinted?
ma 17:00
EP választások
Jaaaj... ANNYIRA, de annyira kíváncsi vagyok már rá, hogy reagálnak majd a 25-40-50-100%-os Jobbikot váró álmodozók, amikor meglátják, hogy a párjuk bizony leragadt 8-9 (vagy, legeslegjobb esetben 15)% körül... :D
NAGYON kíváncsi leszek. :D
Jaaaj... ANNYIRA, de annyira kíváncsi vagyok már rá, hogy reagálnak majd a 25-40-50-100%-os Jobbikot váró álmodozók, amikor meglátják, hogy a párjuk bizony leragadt 8-9 (vagy, legeslegjobb esetben 15)% körül... :D
NAGYON kíváncsi leszek. :D
Jajj de várom mikor majd lejön a nagy mosoly a te arcodról is :) meg a többi ilyen Jobbikot gyalázkodó kommentelőnek is, akik a valós életben senkik, de itt menők lehetnek mert a Jobbikot leneonácizzák, néha fasisztázzák :D
Csak mert a Jobbik-nak van a legtöbb 'nem bevalott' szavazója, akik közvélemény kutatásokkor elég bizonytalanok, esetleg még más pártot is mondanak.
Én nem vagyok elszállva, de szerintem 20-30 % meg lesz.
Hát mivel folyamatosan mennek át a szavazók a fidesztől a jobbikba, ezért a minimum 20 meglesz nekik, sőt, akár 25-30 is...
Az mszp viszont stagnál a maga 16-20%-val, szóval...az nem nagyon változik, 15nél kevesebbet nem fognak kapni szerintem, de 20nál többet sem. A jobbik viszont nem mindegy, hogy 15-t, vagy 20-t, vagy esetleg 30-t kap.
Szóval...esélyesebbek a második helyre, mint az mszp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!