Vannak itt rajtam kívül jobboldaliak? Ilyen nézetűek kire szavaznak?
Az ilyen ritka.
A gazdasági liberalizmus csak egy bizonyos fokig jó, szerintem.
Ha túl sok a liberalizmus, akkor nem a választott politikusok fogják irányítani az országot, hanem nagy cégek.
Amit ezelőtt írtam az az egyesnek szólt.
Kettes: Így van. Én viszont irányokban gondolkodok, hogy jelenleg azt szeretném hogy ebbe az irányba mozduljanak el a dolgok, nem azt hogy a végletekig feszítsük. Például állami befolyásként a gazdaságba engedném például a családi adókedvezményeket, és a GYES-t, mivel az én konzervatív társadalmi képembe belefér, hogy a gazdasági liberalizmus ennyivel "csorbuljon".
Miért kellene gazdaságilag liberális politika?
Az egykulcsos adó eltista és jelenleg egyértelműen káros(közgazdaságilag is).
Lúgozott agyú jobboldaliak: Fidesz
Gondolkodóképes jobboldaliak: Jobbik
OFF:
Lúgozott agyú baloldaliak: MSZP, DK, Együtt, PM, MLP, Munkáspárt, DEKA
Gondolkodóképes baloldaliak: LMP
Keresztény vagyok, konzervatív értékeket vallok, nemzeti érzelmű vagyok (nem csak "valamennyire", hanem az vagyok), a gazdasághoz bevallom kevésbé értek, de úgy gondolom, hogy a teljes szabad piac elnyomja a hazai értékeket és az amerikai multik felzabálnak mindent, ezért kell egy kis protekcionizmus, a saját értékeink megőrzésére.
Jobbik-szimpatizáns vagyok, valószínűleg most is rájuk fogok szavazni, mert nem valószínű, hogy jön olyan reális alternatíva, ami közelebb állna a nézeteimhez.
Igazából nem is azt szeretném megvitatni hogy ez jó vagy nem jó, hanem hogy az ilyen gondolkodásúak kire szavaznak... (Elég kevesen vannak ugyebár, de hátha tud valaki valamit).
Na igen, a republikánusok jók lennének (bár külpolitikájuk nem tetszik)...
"Gondolkodóképes jobboldaliak: Jobbik
(...)
Gondolkodóképes baloldaliak: LMP"
Ez egy oximoron. Aki gondolkodóképes, az semmilyen "oldali".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!