A következő választásokon a mérleg nyelvét a színes bőrű szavazók fogják jelenteni?
Mire gondolsz?
Nem tudom, hogy tudod-e de a menekültek, és nem magyar állampolgárok nem szavazhatnak. Tehát akkor mire is gondolsz?
Igen.
Az ide vonatkozó vicc:
Néger bölcs irta egy fehér szomszédjának:
-Mikor megszületek: fekete vagyok.
-Mikor felébredek: fekete vagyok.
-Mikor lesülök a napon: fekete vagyok.
-Mikor fázom: fekete vagyok.
-Mikor meghalok: fekete vagyok.
DE TE:
-Mikor megszületsz: rózsaszín vagy.
-Mikor felébredsz: fehér vagy.
-Mikor rosszul vagy: zöld vagy.
-Mikor lesülsz a napon: piros vagy.
-Mikor fázol: kék vagy.
-Mikor meghalsz: lila vagy.
Ezek után van pofád engem színes bőrűnek nevezni!!??
Ők is + nyugdijasok + határon túliak... szóval mindenki, csak azok nem, akik Magyarországon dolgoznak és adóznak és a többieket eltartják.
Jó a rendszer mi ?
"csak azok nem, akik Magyarországon dolgoznak és adóznak és a többieket eltartják"
3-4 millió emberről beszélsz. Ha ők elmennek választani, akkor simán eldönthetik. Ha akarják. Az más kérdés, hogy tulajdonképpen azt dönthetjük el, hogy a kezünket vagy a lábunkat vágják-e le.
Igazából nem tudom hogy az itteni lepontozók mennyire követték figyelemmel a korábbi választásokat, de körülbelül mindegyiket a nyuggerek és cigányok döntötték el...
Jellemzően a dolgozók sokkal nagyobb arányban maradtak otthon, mint a többi réteghez tartozók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!