Te mely pártra voksolsz a 2018-as parlamenti választásokon?
Figyelt kérdés
mszp, fidesz, jobbik2015. aug. 16. 12:39
1/22 anonim válasza:
2015 van, még van addig 3 év. Azt tudom kire szavaznék holnap, de azt nem hogy kire 3 év múlva
2/22 Gugu Gabor válasza:
Ha addig nem történik valami csoda, akkor valamelyik kis pártra, akiknek szimpatikus a programja. A fentiek közül az egyikre sem.
3/22 anonim válasza:
*a 2020-as Brit Parlamenti Választásokon... Amúgy a Labour-re :D
4/22 A kérdező kommentje:
"2015 van, még van addig 3 év. Azt tudom kire szavaznék holnap, de azt nem hogy kire 3 év múlva"
Akkor legközelebb ne válaszolj a fenti megfogalmazású, vagy ahhoz hasonló kérdésekre, kérlek.
2015. aug. 16. 12:54
5/22 Nemzeti_Harcos válasza:
Természetesen a Jobbikra.
6/22 anonim válasza:
A Fidesz és Jobbik alapból kiesik, a szociknak talán adnék esélyt, ha életképes programot tudnának kidolgozni, de momentán legesélyesebb az LMP.
7/22 anonim válasza:
A menekültügyhöz való teljességgel felelőtlen hozzáálás miatt a bal és liberális oldal kizárva.
Majd ha egyszer felelősen tudnak majd az országról gondolkodni, majd akkor esetleg meggondolom...
8/22 Gugu Gabor válasza:
Szerintem, remekül tükrözi a politika kategória színvonalát a sok lepontozás...
9/22 anonim válasza:
Természetesen a Jobbikra, mint minden magyar ember. Ilyen egy buta kérdést.
10/22 anonim válasza:
2018-ig még sok minden történhet, mé azt se tudjuk kik fognak indulni :)
A jelenlegi parlamenti pártok közül LMP a leginkább vállalható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!