Az MSZP-nek Kunhalmi Ágnessel lenne bármilyen esélye nyerni a következő választásokon? (előrehozotton vagy a 2018-as rendes országgyűlési választásokon)
A politikai valóság nem szépségverseny. Az ön szavai jelzésértékűek, a magyarországi álbaloldal ebből a fajta mszp iránti elfogultságból és végtelen ostoba naivitásból él 25 éve: "hátha ő nem olyan". De. Olyan.
Nevezett politikus hölgy vezetésére pedig egy csónakot se bíznék, mert nevezett politikus hölgynek se vezetői képességei, se megfelelő műveltsége, se élettapasztalata, se felelősségérzete, se komolyan vehető elképzelése nincs. Tulajdonképpen nem tudjuk, hogy bérlethamisításon és nyelvvizsgán megbukáson kívül mihez ért.
Én már a legutóbbi választásokon is azt érzékeltem, hogy nőkbe vetették az emberek a bizalmukat, aztán mégsem ők törtek előre.
Ha nem maffiacsaládok irányítanák még mindig a rendszert, már több női vezetőnk lenne, miniszterek, miniszterelnök és köztársasági elnök is. Kunhalmi, Tétényi, Babarczi, stb. Sokan vannak a politikai - vagy akár társadalomtudományi, menedzseri, művelődési - pályán, akiket rátermettebbnek tartanak, mint a mostani vezetőket. Nem tudom, lesz-e még pártrendszer egyáltalán, én már 15 éve vizionálom, hogy egyik napról a másikra összeomlik.
Kedves Kérdező!
"Mára viszont, illetve a jövőben legyen úgy egyébként ha az embereknél több pénz lesz egy kicsit (megoldódik a devizakérdés, az ország maximálisan stabilizálódik reméljük), az emberek már jobban tudnak elvi kérdés alapján is szavazni"
- Tehát miután - mint felvázolod - reményeid szerint a jelenlegi kormányzás gazdaságilag rendbeteszi az országot, utána váltsunk le az ezen felvetés alpján sikeres kormányzást, hogy a "elveid" eztán érvényesüljenek?
És ha Magyarországon másoknak nem az a véleménye a világ történéseiről, és más az értékítélete, mint neked?
Kunhalmi egy echte Lendvai-klón. A fizimiskája, a hajviselete, még a stílusa és a hanghordozása is.
Azt hittem végre megszabadultunk Lendvaitól, de ő elküldte maga helyett a klónját.
Kunhalmi egyre unszimpatikusabb - sajnos.
Nagyon rosszul lett kitalálva a figurája, ráadásul igen sok hülyeséget beszél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!