Tehát a hír igaz? A "menekültek" nem is menekültes sem itt sem nyugaton, az USA pénzeli őket kontinensfoglalás céljából? (forrással)
13.27
szép terelés, csak az ömlengés nem erre vonatkozott, hanem arra hogy szopkodod saját magadat.
légyszi bizonyítsd valamivel a nagyon intelligens állításod, hogy tudjuk nem csak ömlengés. és próbálj meg ne terelni.
"kb. egymilliószor értelmesebb, műveltebb és hasznosabb ember vagyok 10 tetro-nál."
13.30
:D
hmm. olyan fura, hogy a rengeteg intelligens gyűlöletben bővelkedő hazafinál mindig ez a végső érv.
13.33
miből gondolod hogy betaláltál? egyszerűen óvodásnak tűnik, hogy ilyeneket dobsz be. kb az én apukám 10szer erősebb mint a tiéd színvonal. de elfogadom, hogy ez nem ömlengés, hanem megfontolt intelligens érv, ahogy egy hozzád hasonló hasznos emberhez illik, csak arra kérlek támaszd alá valamivel :)
"miből gondolod hogy betaláltál? egyszerűen óvodásnak tűnik, hogy ilyeneket dobsz be. kb az én apukám 10szer erősebb mint a tiéd színvonal. "
Azért talán nem ugyanaz :)
13.38
és hogyan szeretnéd kivitelezni? ülsz otthon a fotelban, magad elé képzelsz miközben kivered? már rettegek is. de hálás vagyok titkon, hogy vannak ilyen fiatalok, akik majd megvédik a hazát.
Persze, persze, meg Bush tervezte a 9/11-et, azért volt most kánikula mert üzembe helyezték a HAARP-ot, sőt Obama egy reptoid. Most már a menekülteket is az Illuminati irányítja? Vagy ők ölték meg Kennedyt?
Komolyan mondom az ilyeneket elmegyógyintézetbe kéne zárni.
"Persze, persze, meg Bush tervezte a 9/11-et, azért volt most kánikula mert üzembe helyezték a HAARP-ot, sőt Obama egy reptoid. Most már a menekülteket is az Illuminati irányítja? Vagy ők ölték meg Kennedyt?
Komolyan mondom az ilyeneket elmegyógyintézetbe kéne zárni."
:D
Azért a kérdező valószínű, hogy nem elmebeteg, szimplán ostoba.
13.46
tételesen felsorolom, amint rászánod az öt percet és a kötekedő buta óvodás ömlengésed alátámasztod valamivel. vagy húzhatod tovább, terelhetsz, és játszhatod tovább az ovist. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!