Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha a magyarok ennyire utálják...

Ha a magyarok ennyire utálják az USA-t meg Nyugat-Európát, és az oroszok a követendő példák, akkor ha választanotok kéne, akkor szívesebben laknátok Oroszországban, mint egy nyugateurópaiban vagy az usaban?

Figyelt kérdés

Mindenki köpköd itt a Nyugat-Európai országokra, meg az USA-ra hogy hanyatló libsi nyugat, az oroszokat meg dicsőítik, hogy fejlődő kelet, meg ők a követendő példa...

Akkor kérdezem, hogy szívesebben laknál egy olyan országban mint Oroszország, vagy mint pl Németország?

2015. aug. 15. 14:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
91%
Mutasd már meg azt a "mindenkit", öreg, de nekem nehogy GYK-s kérdéseket kezd linkelgetni...
2015. aug. 15. 16:49
 12/14 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem nem mindenki köpköd a nyugati országokra. Egyszerűen csak az emberek "csodát" vártak a rendszerváltáskor és nem jött be.Viszont ennek ellenére,aki elindul,"keleti szelek" ide vagy oda,még mindig a "haldokló" nyugatot választja,a virágzó kelet helyett.Végülis,már vagy 50éve haldoklik,egy ideig még csak meglesz.
2015. aug. 15. 19:23
 13/14 anonim ***** válasza:
71%
Amíg dollár árfolyamon adnak olajat és amíg olcsó a kínai munka és értékes azbafrikai gyémánt addig lehet napib8 óra pönyögéssel iphonet venni havonta amit egy kínai kislány gyártott hogy legyen kenyere. Amibt viszont kelet azt mondja nem dolgozik ingyen egyenesen konkurencia lesz akkor nyugat háborúzni kezd mert mást nem tehet.
2015. aug. 15. 20:01
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Én USA, vagy nyugat EU-t választanám, oroszország nem tetszik.
2015. aug. 17. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!