Te megtennéd 1 millió forintért, hogy becsempészel egy tömött busznyi szírt az országba, ha garantáltan nem buknál le?
ausztral dollar kb 2 napja neztem akkor annyi volt;-))
hulye kerdesre nem lehet normalis valaszt adni. egy million forint Mo on sem sok. a ferjem nem az egy dollar ketszereset kereste hanem az egy million forint ketszereset (2 millio ertes kedveert) egy honapban.ha valaki buncselekmenyt kovet el akkor azt nem sz@rert hugyert csinalja akinek esze van. 5000 dollarert egy rongyos hasznalt autot veszel azert nem kockaztatja epeszu ember az eletet. ezert irtam amit.A ferjem keresete meg kozos mivelhogy hazasok vagyunk;-))) o megkeresi aztan egyutt elkoltjuk.
1 millió ft-ból kb. 1 évig finanszírozhatnám az albérletem árát. Lehet hogy a kenguruk földjén, trófea feleségként lófsz neked azaz 1 milka, de az itt élő pár millió embert tartják el lyukért cserébe.
Éltem nyugaton, családon belüli egészségügyi problémák miatt költöztem vissza, tisztában vagyok a külföldi fizetésekkel. Viszont a nyugaton eltöltött éveim alatt eszembe se jutott leszólni olyat mondani a Magyarországon maradt embereknek, hogy egymillió forint semmiség. Olyan hülyeséget pedig pláne nem beszéltem, hogy rengeteg embernek ennyi a havi bevétele.
A jelentős többség havi 150 ezer huf körül keres vagy az alatt. 2015 éveleji adatok szerint az ország bejelentett keresetének 69%-az adózó állampolgárok 35%-a kezében van. Hatalmas különbség van az alsó és a felső osztályok között, a középosztály pedig eltűnni látszik. Hülyeség olyat mondani egy átlag magyarnak, hogy nem olyan szar itt, mert rengetegen keresnek 1 milliót havonta.
Az nem probléma, hogy a férjed eltart.Az a probléma, hogy te nem ismered a pénz értékét.Tudod te mennyit kell dolgozni 1 millióért az átlag embereknek?Nem keres ennyit egy átlag ember.Nem baj, éld csak a kis életed a saját tündérmesédben.300 millió forint neked kevés.Ideje lenned felnőni.Remélem a pénzügyeket nem te intézed otthon.
1 millió euró is kevés lenne. XD Ezen szakadtam.
„ nem kevesen vannak akiknel ennyi a havi bevetel.”
A bevétel nem egyenlő a profittal.Lehet neked napi bevételed is 1 milka, attól még simán éhen dögölhetsz.
Tök mindegy mekkora a bevételed, ha kb ugyanannyi a kiadás is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!