Te megtennéd 1 millió forintért, hogy becsempészel egy tömött busznyi szírt az országba, ha garantáltan nem buknál le?
14.35
a holland is lehet pont ugyanúgy terrorista. ahogy egy norvég vagy akár (kapaszkodj) magyar is. szóval akkor bárkit beültetni az autómba hazaárulás?
pl láttam múltkor a testvéremnél egy 'iszlám állam' című könyvet. akkor ő is lehet terrorista? hazaárulás ha elviszem valahová?
Majd ha a haza ad egy jobb ajánlatot, akkor a válaszom nem.
Ameddig ilyet nem tesz, addig naná!
Kérdező, drága, olvasd csak el, hogy mi igazából a hazaárulás:
"A 2012. évi C. törvény a hazaárulásról a 258. §-ban - a korábbi szabályozással lényegében azonos módon - a következőket rendeli:
Az a magyar állampolgár, aki Magyarország függetlenségének, területi épségének vagy alkotmányos rendjének megsértése céljából külföldi kormánnyal vagy külföldi szervezettel kapcsolatot vesz fel vagy tart fenn, bűntett miatt öt évtől tizenöt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő."
Szóval a "saját definíciód" nagyon nem stimmel.
Miért ne? 1 millió forintom lenne. Kérlek szépen ha leülnek az "új" kerítés tövébe már a rendőrség viszi őket a tábor felé. Szóval még lehet meg is köszönnék nekem a rendőrök hogy a táborig vinném őket. (Azt nem írtad hova kell vinni őket csak az országba kell becsempészni.)
Ez nem hazaárulás ez a cselekedet. És a lelkiismeretem is tiszta maradna, pont azért mert úgy is ide fog jönni a bevándorló szóval én segítenék rajta hogy gyorsabban ide érjen én meg kapnám a pénzt.
Az a hazaárulás, amikor Ikarusok helyett kenőpénzért hozzák be a német buszokat, a magyar ipart meg teljesen megfojtották!!! Az a hazaárulás! A bds krv életbe!
Vagy meséljek még valódi hazaárulásról? Országrombolásról? Tájrombolásról? Falurombolásról? Vasútrombolásról? Társadalomrombolásról? Ezer másról?
Ki a kutyát érdekelnek azok a szírek...
Bezzeg amikor az összes menekültnél 28-szor annyi külföldi szigetfesztiválos, meg a helyi züllemény keresztben fetreng a saját hányásában a pesti éjszakában, az nem téma, csak az, hogy a szír gyerekek után hogy lesz felmosva a pályaudvar...
hat szamold ki, mekkora osszeg ez nekem amikor 1 dollar 200 ft -t er jelenleg;-)))
a ferjem ennek a ketszereset kereste atlagos honapban amig dolgozott.
10.08
egy dollár jelenleg nem 200 Ft. ha a férjed az egy dollár kétszeresét kereste, ha nem túl vaskos :)
egyébként meg honnan kellene bárkinek tudni azt, hogy a te férjed mennyit keresett külföldön? amúgy meg nagyon nem elegáns az internetes a keresetedre de főleg más keresetére verni a nyálad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!