Ez kb eddig hány százalékot jelenthet?
16:57
Nem megvalósíthatatlan, csak 4 év alatt lehetetlen. De még 50 év alatt sem egyszerű
senki sem mondta, hogy 4 év alatt kell az egészet. de ha valóban elkezdik valósítani, akkor már látszódik a javulás, és akkor megszavazzák újra őket. erről szól a kormányzás.
viszont kicsit keveslem a reakciódat. ennyi a hozzászólásod arra amit írtam?
Többször olvastam már a jobbik programját, ehez nincs semmi hozzáfűzni valóm. 90%-a fideszesként is jól hangzik.
Csak az a baj, hogy ez csak választási program. Igazáól nincsenek tények benne. Csak elképzelések, hogy mikor mit tennének. Az elképzelések a fidesz részéről is megvannak, csak ők nem vetették papírra őket.
Azért az igazi program majd csak akkor derül ki, amikor kormányra kerül a fidesz, v. a jobbik. Addig felesleges versengeni, hogy kinek van programja, és kinek nincs. Itt egyedül az mszp van tisztában az ország helyzetével, ők tudják is hogy mit csinálnának, csak azt meg a franc se akarja hogy mégjobban tönkretegyék az országot. Mert ezt csinálnák...
"Többször olvastam már a jobbik programját, ehez nincs semmi hozzáfűzni valóm. 90%-a fideszesként is jól hangzik."
értelek.
"Csak az a baj, hogy ez csak választási program. Igazáól nincsenek tények benne."
mire gondolsz? hogy honnan lenne pénz? látod erre nincs rálátásuk, mert nincsenek most kormányon, nem is akarják kiszívni a kisujjukból. De hidd el, van pénz az országban nem kevés. Ha tudnád hány weblapra költöttek milliárdokat és jó ha 50-100-ezret ér.
"Csak elképzelések, hogy mikor mit tennének."
Mit vársz többet? de valljuk be, hogy nem bársony zsékből okosítanak, hanem a közemberek közé is kimennek, sokkal közelebb állnak hozzájuk.
"Az elképzelések a fidesz részéről is megvannak, csak ők nem vetették papírra őket."
Bocs, de ez jelenleg csak a te fejedben van így. Mivel nem vetették papírra, nem szajkózzák hivatalosan, hogy így meg úgy gondolják a dolgokat, tehát nem tudhatod mi az elképzelésük. Viszont ha hasonló az elképzelésük mint a jobbiknak, akkor miért kritizálják folyamatosan őket, meg a programjukat?
"Azért az igazi program majd csak akkor derül ki, amikor kormányra kerül a fidesz, v. a jobbik. Addig felesleges versengeni, hogy kinek van programja, és kinek nincs."
Azért kicsit könnyebb szívvel lehet úgy szavazni, ha a pártod hangoztatja, hogy mit akar. Más kérdés, ha a kormányzás alatt nem tartja be, akkor azt mondom, hogy hazudott. A fidesz és az mszp hazudott, ezt tudjuk. A jobbikról ezt még nem tudhatjuk, csak ha kormányzott már.
"Itt egyedül az mszp van tisztában az ország helyzetével, ők tudják is hogy mit csinálnának, csak azt meg a franc se akarja hogy mégjobban tönkretegyék az országot. Mert ezt csinálnák..."
felsoroltam egy tonna dolgot amit az átlag ember is láthat.
az mszp max azt tudja, hogy mennyi pénz van a kasszában, tehát csak a megvalósítás erőforrásairól nem tud a jobbik és fidesz képet alkotni .
"fidesz és az mszp"
A fidesz nem hazudott...
A jobbik és a fidesz hasonlóan szidja a másikat.
"mire gondolsz? hogy honnan lenne pénz? látod erre nincs rálátásuk, mert nincsenek most kormányon, nem is akarják kiszívni a kisujjukból. De hidd el, van pénz az országban nem kevés. Ha tudnád hány weblapra költöttek milliárdokat és jó ha 50-100-ezret ér."
Ezzel egyetértek. Csak nem szeretem, ha úgy állítják be a dolgokat, hogy a jobbiknak van programja, a fidesznek nincs. A jobbiknak van VÁLASZTÁSI programja, a fidesznek nincs. De azért nincs, mert a fideszesek 8 éve tudják már hogy mit csinálna a fidesz. Illetve előtte meg is tapasztalták hogy mit csinált. Nem vagyok benne biztos, hogyha a jobbik most kormányrakerülne, akkor jobb lenne, mint a fidesz 1998 és 2002 között. De lehet hogy te ez másképp látod. Az mszp-sek is másképp látják/látták.
Azis csak a ti fejetekben van így hogy a jobbik programja így és ebben a formában megvalósítható. A jobbik vagy eltűnik 4 év múlva, vagy parlamenti pártként puhul egy picit, és rájön hogy kiabálással nem megy semmire, csak józan plotikával. Egyébként a jobbik picit emlékeztet a rendszerváltáskori fideszre.
"az mszp max azt tudja, hogy mennyi pénz van a kasszában, tehát csak a megvalósítás erőforrásairól nem tud a jobbik és fidesz képet alkotni ."
pont erről beszélek.
Mintent összefoglalva. Én és a fideszesek jelentős része úgy látjuk, hogy a fidesz nagyon jól csinálta, amit csinált 98 és 2002 között. Velök vannak tapasztalataink. Az ő elveiket ismerjük. Most a fidesz fog nyerni, ez már biztos. Majd kiderül, hogy a jobbik miként fog viselkedni mellette. Két lehetőség áll fenn: vagy úgy viselkedik mint a torgyán, és akkor szerintem egyértelmű, hogy senki sem fog többet rájuk szavazni. Vagy amiben lehet, támogatja a fideszt. És ha esetleg jobb ötletei lesznek mint a fidesznek, akkor 2014-ben nyerhetnek.
De ha a 4 év folyamán többször fognak össze az mszp-vel, mint a fidesszel, akkor szerintem a jobbikosok jelentős része is ki fog ábrándulni... ennyi...
Édesanyám és édesapám is a Fidesznek adta, de a Jobbikra fognak szavazni.
A fideszes gyűjtögetést egyébként a választások eszmeiségének sárba-tiprásának tartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!