Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Azok szerint, akik naponta...

Azok szerint, akik naponta van egy holokauszt megemlékezés, elmondanák, hogy hol látják ezt?

Figyelt kérdés
Melyik médiumban, hány órakor?
2015. aug. 11. 19:27
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
26%
Akkor miért írjátok, hogy minden nap van hollókoszt megemlékezés meg szó róla a tévében? Nagy turulmagyarok, más szemében a szálkát a magukéban a gerendát sem veszik észre.
2015. aug. 11. 20:26
 12/27 A kérdező kommentje:
# 10 Nem vagyok boldog. Van aki azt állítja, hogy naponta van. Ha szerinted nem így van, akkor a kérdés nem hozzád szólt.
2015. aug. 11. 20:26
 13/27 anonim ***** válasza:
73%
Még hogy nem ez megy állandóan? De igen csak már fel se tűnik és ez a bevándorló téma háttérbe szorítja. De azért az 20 másodperc alatt csak sikerült találnom egy mai cikket az indexen olvassátok: [link]
2015. aug. 11. 20:28
 14/27 A kérdező kommentje:
# 13 Nem gondolom, hogy releváns lenne. Rendben, ma pont volt egy ilyen cikk. De nem fogok lehetetlent kérni: Mutass még indexes cikkeket, mondjuk csak egy hétre visszamenőlegesen. Ha minden nap volt egy holokauszttal foglalkozó, akkor elhiszem. És soha többé nem kritizálom az ilyen szélsőjobboldali megnyilvánulásokat. Kajakra.
2015. aug. 11. 20:31
 15/27 anonim ***** válasza:
73%
Meg mondom őszintén nem tudom hogy nézzem vissza egy hétre. De most nem is akarom. Az 1. oldal amit felütöttem holokausztozott. Ennyi. Nem böngészem most végig az összes hírportált a kedvedért. Nem is én mondtam hogy minden nap mindenhol ez megy. De hogy boldog legyél mint azt előttem is írták tényleg nincs holokausztozás minden nap a világ osszes médiájában és akkor most végre neked lett igazad.
2015. aug. 11. 20:40
 16/27 anonim ***** válasza:
29%

Érdekes, én mindkét oldalt gyűlölöm, a holokausztozókat meg a vérmagyar pistikéket is.

Index keresőszó: holokauszt (elmúlt egy év találatai):

243 találat

Index keresőszó: trianon (elmúlt egy év találatai):

94 találat

Tehát, százalékosítsuk, az Indexen 1 év alatt:

62% holokausztról szóló cikk

38% Trianonról szóló cikk

Mi a probléma? 50-50%-nak kéne lenni? Vagy 90-10-nek Trianon javára? :D

Nem egy szignifikáns különbség... szerintem legalábbis. Mind a kettő 12%-nyira van az 50%-tól, csak az egyik pluszban a másik mínuszban.

Tehát kimondható, NEM MINDEN NAP van holokausztról szóló cikk pl. az indexen, viszont elég sok említés van trianonról.

[link]

[link]

2015. aug. 11. 20:41
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

Kíváncsiságból lefuttattam egy-egy keresést az Indexen '99. 01. 01-től máig, az eredmények:

- Trianon 1.033 találat

- Holokauszt 2.061 találat.

Tehát:

- Majdnem pontosan kétszer annyiszor szerepel a "Holokauszt" szó, mint a "Trianon".

- Közel 17 év alatt korántsem mondható mindennaposnak az "emlegetés". (És ezeknek NEM mindegyike megemlékezésről szól ám...)

.......

Aztán lefuttattam három keresést a kuruczon (Google egyéni keresővel)...

Eredmények:

- Trianon 5.750 találat

- Holokauszt 30.200 találat

Tehát az utóbbi közel ÖTSZÖRÖSE az előbbinek. (Szintén nem megemlékezés persze. De azért "vicces", hogy ennyit foglalkoznak vele...)

El lehetne még szórakozni pár oldallal, de feleslegesnek tartom. Ezek alapján (és pl. a GYK-s kérdések alapján is) egyértelmű, hogy azért "folyik a csapból is a holokauszt", mert a szélsőjobbosok "nyitogatják a csapot"...

2015. aug. 11. 22:41
 18/27 anonim ***** válasza:

Az Interneten minden nap pontban 18:30 perckor van holokauszt megemlékezés, amikor hazaérek a munkából.

https://www.youtube.com/results?search_query=holokauszt

Most tartok a 4. oldal elején.

Sok sikert és jó megemlékezést!

2015. aug. 11. 23:56
 19/27 electroman75 ***** válasza:
Majd összeszedem a helyi újságunk(heti lap) példányait. Ha gondolod elküldöm neked 1 kis böngészésre. Mindegyikben van valami megemlékezős téma nehogy elfelejtsük bűneinket. Küld a címed és postázok.
2015. aug. 11. 23:59
 20/27 anonim ***** válasza:
23%
ez Magyarország,nem izráel. Ne kelljen már örülni annak ha csak kétszer annyit kell olvasni a zsidók nyávogását mint a magyarok fájdalmát.
2015. aug. 12. 00:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!