Azok szerint, akik naponta van egy holokauszt megemlékezés, elmondanák, hogy hol látják ezt?
Érdekes, én mindkét oldalt gyűlölöm, a holokausztozókat meg a vérmagyar pistikéket is.
Index keresőszó: holokauszt (elmúlt egy év találatai):
243 találat
Index keresőszó: trianon (elmúlt egy év találatai):
94 találat
Tehát, százalékosítsuk, az Indexen 1 év alatt:
62% holokausztról szóló cikk
38% Trianonról szóló cikk
Mi a probléma? 50-50%-nak kéne lenni? Vagy 90-10-nek Trianon javára? :D
Nem egy szignifikáns különbség... szerintem legalábbis. Mind a kettő 12%-nyira van az 50%-tól, csak az egyik pluszban a másik mínuszban.
Tehát kimondható, NEM MINDEN NAP van holokausztról szóló cikk pl. az indexen, viszont elég sok említés van trianonról.
Kíváncsiságból lefuttattam egy-egy keresést az Indexen '99. 01. 01-től máig, az eredmények:
- Trianon 1.033 találat
- Holokauszt 2.061 találat.
Tehát:
- Majdnem pontosan kétszer annyiszor szerepel a "Holokauszt" szó, mint a "Trianon".
- Közel 17 év alatt korántsem mondható mindennaposnak az "emlegetés". (És ezeknek NEM mindegyike megemlékezésről szól ám...)
.......
Aztán lefuttattam három keresést a kuruczon (Google egyéni keresővel)...
Eredmények:
- Trianon 5.750 találat
- Holokauszt 30.200 találat
Tehát az utóbbi közel ÖTSZÖRÖSE az előbbinek. (Szintén nem megemlékezés persze. De azért "vicces", hogy ennyit foglalkoznak vele...)
El lehetne még szórakozni pár oldallal, de feleslegesnek tartom. Ezek alapján (és pl. a GYK-s kérdések alapján is) egyértelmű, hogy azért "folyik a csapból is a holokauszt", mert a szélsőjobbosok "nyitogatják a csapot"...
Az Interneten minden nap pontban 18:30 perckor van holokauszt megemlékezés, amikor hazaérek a munkából.
https://www.youtube.com/results?search_query=holokauszt
Most tartok a 4. oldal elején.
Sok sikert és jó megemlékezést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!