Azok szerint, akik naponta van egy holokauszt megemlékezés, elmondanák, hogy hol látják ezt?
Figyelt kérdés
Melyik médiumban, hány órakor?2015. aug. 11. 19:27
1/27 anonim válasza:
Én se nagyon találkoztam még ilyesmivel.
Amikor emléknap van, akkor látom a Híradóban, de amúgy nem igazán.
2/27 anonim válasza:
Hát azért nem látjátok, mert komcsi libsi bolsi zsidó cigány néger nácik vagytok.
3/27 A kérdező kommentje:
Az, csakis. Második világháborús négernáci. Na, viszont a kérdés komoly volt. Vannak emberek akik előjöttek egy állítással. Szeretném ha alátámasztanák, mielőtt elhiszem.
2015. aug. 11. 19:33
4/27 anonim válasza:
Kurucon éjjel nappal. Ezért alakul ki bennük ez a tévképzet mert azon a vicc oldalon folyamat a holokauszt a téma.
5/27 anonim válasza:
Mélyen tisztelt zsidók!
Van számotokra egy rendkívül korrekt ajánlatom. Minden általam megölt zsidó után hajlandó vagyok egy milliárd euró kártérítést fizetni a családjának. Ha viszont egyetlen ilyet sem találtok, akkor többé nem az én arcomba toljátok a sirámaitok. Nos? :)
6/27 A kérdező kommentje:
# 5 A kérdésre nem válaszoltál. Ki tolja az arcodba a siralmát? Hol látod ezt?
2015. aug. 11. 19:40
7/27 anonim válasza:
5, te nyomorult, aki hazafinak vallod magad, mondd már meg, melyik médium tolja MINDEN NAP az arcodba a holokausztot? :D Csak ti tudtok egész nap beszélni róla te őstulok :D
8/27 anonim válasza:
Sajnos mára már a vízcsapból is a holokauszt folyik. Az ember nem tud egy rádiót vagy egy tévét bekapcsolni anélkül, hogy ne azonnal a holokausztról hallana. Ma már az ember nem végezhet el egy iskolát anélkül, hogy ne sulykolnák bele a holokausztot. Ma már ha az ember kimegy az utcára azonnal egy holokauszt megemlékezésbe botlik.
9/27 A kérdező kommentje:
# 8 Rendben, de mondj már egy konkrét példát. Én gyakran nézek TV-t és hallgatok rádiót, és alig hallok róla. Hol hallasz te róla ennyit? Melyik médiumban? És mikor?
2015. aug. 11. 20:17
10/27 anonim válasza:
SEHOL SINCS NAPONTA!! Most boldog vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!