Kedves cigányok! Mi a véleményetek a Magyar Gárdáról? Kelt bennetek félelmet?
"Neked nem is kell félned, mivel becsületesen élsz, nem úgy mint fajtársaid 95%-a. "
Mi az,hogy a fajtársai??!!Talán a népcsoportja többi tagjai...Egy emberi faj van...És azért az ilyen 95%-os baromságokkal is el lehet menni a 3.14csába.A cigányok között is a normálisok vannak többségben,az tény,hogy a deviánsok aránya,az jóval nagyobb,mint a nem cigányoknál(hasamra ütök:Nem cigányoknál 5%,cigányoknál 25%),ami mondjuk azt jelenti,hogy 5x annyi deviáns cigány van arányaiban,de akkor is többségben a normálisok vannak.Én inkább a 75%-ból indulok ki.
Ok! Legyen igazad :)
Viszont ahol én lakom ott 100% putris lakik(szerencsére kevés van ebből a fajból nálunk), én pedig ezért indultam ki a 95%-ból.
Amúgy pedig a kérdésedre válaszolva, a gárda csak a cigányokban kelt félelmet, de ez sem biztos ezt mondják a cigányok, de én nem vagyok cigány és nem tudom.Bennem nem kelt!
A cigány hordák viszont minden becsületes emberben.
Én is szeretnék így hozzáállni ahogy te és abszolút egyetértek veled, viszont arra kérnélek hogy gyere ki velem reggel a vasútra, de akár dél vagy este is lehet és mutass rá a hordából csak 5% normálisra(neked kifejezetten javasolnám az esti időpontot). Ha állsz a kihívás elé, privibe megírom a helyet! Tehát a lehetőség adott hogy közelebbről is megismerkedj velük! (Pest-megye)
"A Magyar Gárda félelmet kelt, mert ahhoz hasonló jelképeket használ, amit a nyilasok annak idején. Jogos az aggodalom, hogy ha szélsőjobbos fordulat lesz ebben az országban, akkor sok kisebbség - nemcsak a cigányok - megtapasztalják, milyen az acélbetétes bakancs íze"
A nyilasok használtak hasonló jelképeket, amik a magyarság jelképei. Nem azok a hülyék, akik pl. Árpád sávos zászlót lengetnek, hanem a nyilasok, illetve azok, akik felülnek ennek a téves állításnak....
A magyarországi szlovák kisebbség minden egyes párthoz körkérdéseket intézett, amelyből az derül ki: Magyarországon jelen helyzetben a Jobbiknak van egyedül elfogadható nemzetiségi programja.
"„Ha kizárólag a kisebbségvédelmi programok alapján kellene döntenem, akkor a Jobbikra kellene szavaznom“ – nyilatkozott a TASR hírügynökségnek Imrich Fuhl, a LuNo.hu szerkesztője, az Országos Szlovák Önkormányzat közgyűlésének tagja. Hangsúlyozta viszont, hogy a Jobbikra biztosan nem fog szavazni. Szerinte az, hogy a Jobbiknak van a legelfogadhatóbb programja a hazai kisebbségeket illetően, szégyen az egész magyar politikai képviseletre nézve."
Magyarul itt olvashatsz róla: [link]
Szlovákul itt: www.luno.hu
"18:13 Szerinted ez érdekel bárkit is?"
Akkor mért várod el bárkitől is hogy érdekelje ha benned a gárda félelmet kelt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!