Kedves cigányok! Mi a véleményetek a Magyar Gárdáról? Kelt bennetek félelmet?
Előző hozzászóló!
Ha a felsorolással az volt a célod, hogy demonstráld, a Gárdán kívül más is lehet félelemkeltő ebben az országban, akkor igazad van, egyetértek.
Ha viszont ezeket azért soroltad fel, hogy igazold a Gárda életre hívásának a létjogosultságát, mert abban reménykedsz, hogy a Gárda fog megszabadítani a félelmeidtől, akkor ezzel elismerted, hogy bizony a Gárda félelemkeltő.
Na, ez a logikai bukfenc.:)
"Az Orkok kedvesek? És vajon mindenkivel azok? Felsegítik a lépcsőn az idős néniket, és átadják a helyük a buszon?"
Az orkok nem.De én tudod kit nevezek orkoknak?
-Szögi Lajos gyilkosait
-Horák Nóri gyilkosát
-A tatárszentgyörgyi ,kiskétai,tiszalöki gyilkosokat
-Marian Cozma gyilkosát
-Kozák Rajmundot
-A móri gyilkosokat
Oláh Ibolyát át,Caramelt,Nótár Mary-t és Bangó Margitot viszont nem,és a már említett cigány ismerőseimet sem.És aki őket annak nevezi,az menjen a 3.14csába.
A válasz megírásának időpontja: 03-08 18:31
"A Magyar Gárda "egyenruhája" a jászsági paraszt ruha aki volt néptáncos esetleg utána nézett az tudja."
Egész véletlenül néptáncos voltam, méghozzá a Jászságban táncoltam, és Jász vagyok! A gárda öltözete, inkább hasonlít egy katonai egyenruhára, vagy formaruhára, mint népviseletre. Valakin fekete a mellény,és fehér az ing, még nem népviseletben van!
Reggel 7körül kikísérem a lányom, és elengedem a suliba.
Épp akkor masíroz a Magyar gárda 10tagja hazafelé az éjszakai őrjáratból. Kell féltenem a lányom? Más nap a helyzet u.az, csak most 10kan cigány masíroz az éjszakai őrjáratból. Na most elengednétek a gyereket?
Kitől is kell félni???
Egyetlen cigány hozzászólónak üzenem :
Te nem vagy cigány, hanem Madzsar vagy dik :)
Neked nem is kell félned, mivel becsületesen élsz, nem úgy mint fajtársaid 95%-a.
Nekem nincs különösebb problémám a cigánysággal, de azért azt elmondanám hogy nálunk a vasúton amikor az emberek dolgozni mennek, többek között én is, kedves fajtársaid 10-20an ott állnak szotyit köpködve a vasúton mindenkit zaklatva aki nem vesz tőlük valamit a szokásos cuccokból:
2 csoki egy százas, borotva penge stb..., de há' tudod te ezt tezsvírem :)
Mi ha ez nem kelt félelmet az emberekben ?
...és ki a tököm fogja őket elzavarni onnan ha nem a gárda?
A közterületes?A rendőrség? (gondolhatod)
De ha te olyan rendes cigány vagy, miért nem segítesz a fajtádnak és nekünk azzal, hogy idejössz és beszélsz velük hogy ez nem helyes és húzzanak innen a faxba,Ne zaklassák az embereket! Mert ha én mennék egyedül engem megkéselnek és azzal nem érünk el semmit.
Pont a rendes cigányoknak kellene zöldágra vergődni a nem rendes cigányokkal, mivel csak ti tudtok egymással szót érteni, de aki rendes cigány az úgyis (mint te is) elhatárolódik a mocsoktól és még mindig ugyanott tartunk.
Akkor kitől is kell félni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!