Miért van sok kiképzett katona a bevándorlók között?
Figyelt kérdés
2015. aug. 10. 13:26
11/19 anonim válasza:
Pedig amcsik juttatják be ide. Tönkre teszik Európát. Az amerikai zsidók pedig örülhetnek az új piacnak. Amerika aljas és hazug. Mindenre képesek.
12/19 Koplárovics Béci válasza:
Egy izmos, kigyúrt, kiképzett igazi katona:
13/19 anonim válasza:
14/19 anonim válasza:
a cionisták kicsinálják az Eu-t
15/19 anonim válasza:
Na, megint cionista idény van. Az elmúlt 3 napban alig szidta a felvilágosult jobb oldal a zsidókat, már rendesen hiányzott.
Egyébként engem tegnap kétszer is megerőszakoltak mert bementem a "keleti" néven is ismert No go zone-ba. Mire elmenekültem a keleti környékén épülő mecsetek közeléből, már elvették a munkám, és a barátnőmmel is lefeküdtek hogy már a magyarok is kiképzett bevándorló katonákat szüljenek. A no go zone szélén meg kirabolt a sok mocsok segítő, elvették a maradék pénzem, és a menekülteknek adták. Mire hazaértem, azon kaptam magam, hogy arabul beszélek. Életem legrosszabb napja.
16/19 anonim válasza:
15, dettó velem is ez történt. De még meg is akartak téríteni iszlám vallásúra, ja meg utánam fütyültek, és az igaz magyar kőművesek mentettek meg. Ők bezzeg sosem fütyültek utánam!
17/19 anonim válasza:
Bemenekültem előlük az egyik jehova tanúi templomba, ők legalább nem akarnak erőszakkal megtéríteni mint a muzulmánok.
18/19 kovpet válasza:
Engem múltkor gyíkká változtattak.
De már elmúlt :)
19/19 anonim válasza:
Az utolsóknak üzenem, hogy vagy 10 percre "lefagytam" az igazságtól :D Köszi, srácok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!