A Délvidék/Magyarország közötti kerítést, lehetne katonákkal pótolni?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy felszólítják a "menekülteket", a visszafordulásra.
Ha nem fordulnak vissza, agyonlövik mindet.
Nem lenne hatékonyabb??
2015. aug. 6. 20:40
1/9 anonim válasza:
Az agyadat is lehetett káposztalével pótolni. Fejlődjünk visszafele igazad van. Régen volt határőrség ők megtehették volna, de mai világban agyonlőni egy embert a "semmiért" elég nagy diktatórikus rendszer kellene. Csak azért mert jó helyre születtél, attól még te se vagy mindig elégedett.
2/9 anonim válasza:
Katonákkal nem, de politikusokkal lehetne. Némelyik akkora tuskó, hogy már csak szögesdrót kellene.
3/9 A kérdező kommentje:
Fel vannak szólítva, nem azonnal lőnek!
Ajánlom ezt a videót, a Veled egyező véleményűeknek:
2015. aug. 6. 20:47
4/9 A kérdező kommentje:
Miquel:
Vona Gáborral lehetne kezdeni.
Nemrég jelentette be, hogy nem kell radikális nacionalista a pártocskájába.
2015. aug. 6. 20:49
5/9 anonim válasza:
Gondolom te már a honfoglaló magyarokat is lelövetted volna.
6/9 A kérdező kommentje:
2015. aug. 6. 21:00
7/9 anonim válasza:
Nem, nem lehet. Először is nincs annyi katona, másodszor EU-tagok vagyunk. Ebből (is) eredendően be kell tartanunk annak szabályait. Ez itt nem Izrael, se nem az USA. Nem lőhetnek le itt egy határsértőt sem.
8/9 anonim válasza:
elaknásítani célravezetőbb lenne és olcsóbb..
(bár Délvidékről én nem mondtam le, ahogy a többi országrészről sem)
9/9 A kérdező kommentje:
Én sem!
Kitartás!
2015. aug. 11. 08:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!