Az emberek "leginkább magyarok" miért nem gondolnak kicsit a menekültek helyzetébe?
Azt ugye nem kéne elfelejteni hogy a forradalom idején, amikor nekünk is szét volt lőve a főváros meg sok helyütt bizonytalanság merült fel, rögtön húztak kifelé Argentínába, Brazíliába sőt még az Államokba! Meg olyan helyekre ahol nem nagyon találták meg őket, elbeszélésekből lehetett tudni hogy nem üldözték őket, mert tudták hogy honnét valók, mint ahogy mi is tudjuk azon országokról ahol probléma van.
Volt ám aki papírok nélkül, ismerős segítségével ment később dél-amerikába.
Igen ez jogos. Egy NORMÁL muszlim nem eszi meg a sertéshúst, ez tiszta sor.
Azonban aki arra szorul, hogy elhagyja a hazáját, és napról napra küzdenie kell a túlélésért az nehogy már még megválogassa, hogy milyen húsból készült cuccot eszik meg. Örüljön hogy kap enni.
Nekem elhiheted, hogy azok az emberek akik anno lezuhantak valahol a hegyekbe, azok sem esznek mindennap emberhúst, mégis meg kellett tenniük a túlélésért.
Most akkor ők menekültként, vagy szállóvendégként tekintenek önmagukra?
Tudod hogy miért nem? Mert a magyarság semmivel nem tartozik ezeknek a menekülteknek! Ezen kívül van több tízezer honfitársunk (rákbeteg gyerekek, hajlékonyak, létminimum alatt élők) aki szintén segítségre szorul, nekünk pedig ezeken kell segítenünk és nem ezeken a bevándorlókon!
Úgy bírom annyira divatba jött ez a "segítsünk a emigránsoknak" hülyeség, de nem tudom hogy ezek ez emberek mikor vittek egy tál levest egy utcán élő honfitársuknak? Na erről van szó..
Te 2015-ben 1956-tal példálózol?
Hát te hülye vagy...
26#, azért mert gazdasági menekültek. Mint ahogy a nagyon liberális barátunktól is elhangzott feljebb. Háború van az országában, vagy nem biztonságosnak van besorolva, erre az is útnak indul akinek semmi félnivalója. Itt Európában majd aranyat fognak hugyozni, építenek neki mecsetet, sőt ha elegen vannak akkor a saria törvényeket is be tudják vezetni a környékükön, hiszen ott ők lesznek a sheriff, nem a helyi rendőrség.
Mi meg nézünk mint hal a szatyorban mikor majd az oviban nem marad fehér gyerek, csak a miénk.
Én belegondolok.
Aztán eszembe jut a saját helyzetem és egyből magamért aggódok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!