Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az emberek "leginkább magyarok...

Az emberek "leginkább magyarok" miért nem gondolnak kicsit a menekültek helyzetébe?

Figyelt kérdés

Azt ugye nem kéne elfelejteni hogy a forradalom idején, amikor nekünk is szét volt lőve a főváros meg sok helyütt bizonytalanság merült fel, rögtön húztak kifelé Argentínába, Brazíliába sőt még az Államokba! Meg olyan helyekre ahol nem nagyon találták meg őket, elbeszélésekből lehetett tudni hogy nem üldözték őket, mert tudták hogy honnét valók, mint ahogy mi is tudjuk azon országokról ahol probléma van.

Volt ám aki papírok nélkül, ismerős segítségével ment később dél-amerikába.

2015. aug. 8. 19:48
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
60%
Ezek az emberek olyan országokból jönnek ahol az európaitól eltérő vallási, szokásrendszer szerint élnek. Ha mindenképpen a régi magyarokkal hasonlítod össze ők egy hasonló kultúrájú,keresztény országba mentek ki, dolgoztak. A menekültek nagy része tanulatlan, rengetegen élnek nyugat-európában bűnözésből, segélyekből. Miért nő a bűnözés, nemi erőszak Svédországban, miért veszélyes Marseille?
2015. aug. 8. 20:40
 12/35 A kérdező kommentje:

De én nem bírom megérteni hogy mi félni valótok van... Szerintetek van olyan egészséges gondolkodású aki ebben az országban marad? Mert szerintem ha tudnák mennyit kap egy összeszerelő euroban, forintosítva akkor elnevetnék magukat. Szinte minden riportban, cikkben azt olvastam céljuk az Osztrák terület, és úgy alapjában véve Nyugat.

Itt megrekedtek, ahogy Franciában is, tehát most valahol nem csak a problémázó magyar fogja a fejét, hanem Ő maguk is hogy hogyan jutnak el a kívánt helyre. Mert szerintem ők sem tervezték hogy hetekre leragadnak nálunk ahol ráadásul nem is euro van meg jólét hanem, szegénység.

Az meg hogy egyes helyeken a táblákat kirángatják a betonból, leszakítják a távvezetéket, az a néger bevándorló bandák szokása ez tény, de azt sem csinálja mindegyik. Valahogy az arabok nem cigánykodnak, nem ezt tapasztalom.

Merem állítani egy huszonéves arab műveltebb mint 2 hasonló korú cigány.

2015. aug. 8. 20:55
 13/35 anonim ***** válasza:
84%

A legnagyobb baj a létszámmal van. Máris Budapest teljes lakosságának 10%-át teszik ki. Körülbelül 2 hetente egy teljes városnyi ember érkezik. És ez nem egyszer van, hanem folyamatosan.

A nagy létszám szociális szempontból is kezelhetetlen, abba pedig rendkívül kellemetlen belegondolni, hogy nemsokára olyan sokan lesznek, hogy ha esetleg úgy gondolják, hogy az ősmagyarok mintájára honfoglalást szerveznek, akkor nem tudjuk őket megállítani.

Mit teszel akkor? Elmész külföldre, hadd legyen övék az ország, és le van szarva? Vagy gondolod, hogy ez sci-fi? Érdemes a történelmet tanulmányozni, esetleg némi pszichológiával együtt. Ez nem agyrém, hanem a legvalószínűbb kimenetel, ha nem történik semmi.

2015. aug. 8. 20:59
 14/35 anonim ***** válasza:
83%
Tök jó hogy céljuk Ny.EU, csak annyi a baj hogy a nyugat nem fogad be több menekültet és az első regisztrációjuk országába, azaz MO-ra hozzák vissza őket.
2015. aug. 8. 21:04
 15/35 schocko ***** válasza:
0%

Kedves magyarok, nektek fogalmatok se nincs erről az egész menekült dologról...totálisan el vagytok tévedve amikor attól féltek, hogy egyetlen is ott akar maradni közülük...ezzel a céllal egyetlen sem indult el közülük...nyugatra akarnak menni, elsősorban Németországba...miért?...amiért a magyarok, jó élet, jó fizetések...miért mennek?...mert most mehetnek...háborús országból lehetnek menekültek, ilyen az európai törvénykezés...nem háborús országból nem megy senki, mert azt úgyis visszaküldik...ennyi az egész.....de ezeket írjátok:

"Én nem tudok olyanról, hogy a magyar menekültek akárhol allah akbarozva követelőztek volna, nem lettek volna hajlandók dolgozni, 80%-ban írástudatlanok lettek volna(ezt az osztrák bevándorlásiak mondták) ja és fejenként elég nagy mennyiségű pénz lett volna náluk."

-Magyarországon én sem dolgoznék pár euróért...a szíriaiak egy része keresztény, az biztos nem allahozik...szintén ők biztosan nem írástudatlanok, s már több ezer éve nem azok...sokan közülük diplomások, s igencsak jól szituáltak...

"Másodszor nem akarták felborítani az etnikai viszonyokat, hasonló kultúrából, az európaiból voltak valók ők is, így nem állt fenn az az eshetőség hogy rátelepednek egy másik ország társadalmára. Igen nagy különbség."

-aki volt már Nyugat-Európában, az látta, hogy ott már minden kultúra jelen van, nincs mit felborítani...

"A te menekültjeid nagyrészt muszlimok, számukra a nőnek például nincs értéke, ha egy muszlim férfi megerőszakol egy nőt, az rendben van mert a nő az ő kultúrájában nem egyenrangú a férfival."

-Te sem láttál még élőben muzulmán nőt...ekkora ostobaságot írni...

"Másodszor."

-itt a harmadszor lenne a helyes...hjaa...azok a fránya számok...

"Nem csodálkozol azon kérdező, hogy ezeknek ate állítólagos menekültjeidnek a 95%-a 18-40 év közötti életerős férfi. Hol van ezeknek a családja, meg a többiek? Azokat otthagyták megrohadni? Mert a nő és a gyerek elenyésző az ő számukhoz képest.

-otthon maradtak...majd családegyesítés címén mennek a férjük, apjuk után...

"Harmadszor. Nem akarnak dolgozni, de még ha akarnának is, hát az ég világon semmihez nem értenek. Az utcaseprést meg inkább egy magyar csinálja, mert azzal már egy magyarnak adok munkát."

-vagyis negyedszer...de akarnak..de nem annyiért amennyivel egy magyar kiszúrná a szemüket...annyit otthon is kerestek...van közöttük mindenféle képesítésű...a múltkor a német közszolgálati tévé egy szír ügyvéd útját követte négy hónapig...alább lesz a link...

"Negyedszer. Ezek a férfiak, mind azt mondják, hogy innen meg onnan menekülnek. Ők ennyire tartják a saját hazájukat, hogy férfiemberként eljöjjenek és mások szociális rendszerén élősködjenek."

-a magyar is elmegy külföldre dolgozni...néhányan szociálisan élősködni...ők is ezt csinálják...

"Szerinted miért akarnak ezek az alagúton Angliába menni. Mi gátolta meg azt a több százezer életerős férfit, hogy fegyvert ragadjon a hazájáért?"

-csak azok jönnek, akinek van pénzük, a többiek otthon maradnak és esetleg harcolnak...ezek gazdasági menekültek, akik kihasználnak egy jogi kiskaput...

"Ha nem ide jönnének, hanem lelőnék azt a ki a balhét csinálja náluk, megszűnne az oka, hogy idejöjjenek."

-nem, akkor a lehetősége szünne meg, ezért nem csinálják..

"Erre a liberális rá kontráz, hogy de hát éheznek. És?"

-nem minden liberális annyira értelmes ezek szerint...(én is liberális vagyok, de értelmes :) ...

"Mi tartja vissza az életerős férfit hogy megműveljen egy darab földet?"

-például nincs földje...de még számos oka lehet...

"Elvégre is a férfiak azok akiknek ezt meg kéne tenniük. Ehelyett okostelefonoznak a menekülttáborokban. Honnan van okostelefonjuk? Ha tényleg nincstelenek, honnét telik nekik ilyenre."

-de most már tudjátok, hogy nem azok, elég sokba van nekik ez a menekülős játék, de most kell nekik menni, amíg nyitva a kapu...

"Hát látom a hírekben hogy az élelmiszert bontatlanul dobálják a kukába a te menekültjeid, miközben Magyarországon 300 000 ember éhezik."

-pick szalámit adni egy muzulmánnak...szóval nem semmi...mintha egy vegánnak szalonnát adnál...

"Te meg ebbe gondolj bele."

-dettó...ime a link (sajnos németül van, de ha igazán érdekel a téma, akkor most mindent megtudhatsz) :

[link]

2015. aug. 8. 21:15
 16/35 anonim ***** válasza:
86%

Kérdező, tudod mit csináltak az 56-ban menekült magyarok? Letelepedtek, munkát kerestek és beilleszkedtek a befogadó ország (pl. Amerika) kultúrájába. Ugyanolyan civilizált, echte amcsikká váltak, mint Joe a szomszédból.

Ezek a mostani menekültek meg bejönnek ide a segélyért, az ingyen kajáért, ingyen szállásért. A menekülő magyaroknak nem volt semmijük, ezek meg meg vannak tömve pénzzel, hiszen a kukák körül, ahova a meg sem kezdett ételsegélyeket dobálják, hamburgeres papírok és pizzásdobozok tömege hever. Egy átlag magyar nem tudja megengedni magának, hogy mindennap ilyeneket zabáljon.

Az 56-os magyarok igyekeztek nem megsérteni a helyieket, ha valaki szociális bakit mégis elkövettek, igyekeztek megtanulni mi a helyi módi.

A menekülteknek ha nem tetszik valami, felkiáltanak "Allahu Akbar!" és három kerületet szétvernek.

Az 56-ban kiment magyarból lett mondjuk autószerelő, a gyereke cowboy, az ő gyereke meg vállalkozó.

A régebben is érkezett muszlim menekültből segélyhuszár lett, a gyereke is segélyhuszár lett, az ő gyereke pedig unta a banánt, ezért kiment csatlakozni az ISIS-hez...

2015. aug. 8. 21:18
 17/35 anonim ***** válasza:
82%

Lehet hogy az arab műveltebb, de nem kulturáltabb vagy civilizáltabb mint a cigány, vagy ezt nem is tudom, hogy mondjam.

A cigányság is az ország alját képezi, ez köztudott, ezt is csak az nem látja aki nem akarja látni. Mindenféle etnikai ellenszenv nélkül. Egy eldugott faluban élő embernek aki még cigányt sem látott annak mondhatod, hogy mi a probléma velük. Ezért hiszem azt, hogy a menekültekkel kapcsolatos ellenszenvek is szilárd alapjai vannak.

Na de visszatérve a civilizáltságra. A cigányok hangoskodnak, randalíroznak, feltűnősködnek, köpködnek. Persze a fehéreket sem kell félteni. Azok között is megvan ugyanez a szint, de basszus amiket arabokról hallani, az egy vicc. Nem tudom, hogy szándékosan jutnak el ilyen hírek vagy nem, de akkor is egy vicc.

Gondolok itt arra a történetre, hogy egy nőt azért küldtek 4 hónapra börtönbe, mert ramadán idején gyümölcslevet mert inni. Esetleg ugye a nagy menekült lázadásról, amikor azért vesztek össze, mert az egyik megtaposta a másik koránját. Vagy valami ilyesmi. Na most ennek fényében, lehet hogy a cigány nem tud olvasni, de legalább nem támad rám az utcán, mert megettem egy gíroszt a szeme láttára.

Nem mellesleg a cigányok már mióta itt élnek, és még mindig nem tudtak teljesen beilleszkedni a társadalomba. Most mit várhatunk egy teljesen más kultúrából érkező emberektől?

Az egy jogos kijelentés, hogy a nagy többségük nem akar itt letelepedni. Azt viszont elfelejted, hogy amikor innen továbbmennek, rendre visszadobják őket. És nem oda ahonnan eredetileg jöttek, hanem abba az országba (jelen esetben ide) ahol beengedték őket. Akarva akaratlan a nyakunkon maradnak.

5-ös voltam, Sziasztok!

2015. aug. 8. 21:19
 18/35 anonim ***** válasza:
80%

Na ezen jót röhögtem basszus.

Pick szalámit a muszlimnak. Még válogat. Ha nem tetszik neki dobja ki (vagy ami jobb, adja nekem én spórolok havi 5-10 ezret a szalámin), rendben, de ha válogat akkor oldja meg ahogy akarja. Onnantól senki ne sajnálja, hogy éhen pusztul. Maradhat otthon is, lehet hogy lelövik, de legalább tarthatja a diétát.

És igen, ilyen taplóparaszt intoleráns, ellenszenves, antiszociális, empátiamentes szemét vagyok.

2015. aug. 8. 21:28
 19/35 schocko ***** válasza:
0%
Egy muzulmán vallású nem fog sertéshúsból készült szalámit enni...olyat sem fog, ami olyan helyen készült, ahol sertéshúst is feldolgoznak...Németországban is külön üzletekben vásárolnak ilyesmit...ha nem kóser, nem eszi meg és kész...
2015. aug. 8. 21:38
 20/35 anonim ***** válasza:
72%
Szánalmas, hogy a hozzád hasonlóak csak az 56-al tudnak jönni.
2015. aug. 8. 21:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!