Ezzel a feltevéssel egyet tudsz érteni?
Egy teljes „ őseposzt” írhatnék akár 1987-től, arról a folyamatról ami idáig kísérte az országot, de egyből azt sütnék rám hogy Jobbikos vagyok „ - „és nem azt hogy logikus, vagy hogy igaza van. Ennek a 25évnek egy alkotó eleme és nem csak a szereplője, az MSZP. De mielőtt elkezdenének „pezsegni” a Fideszesek”” „ tisztázzuk ők is a vegyület alkotó komponense. Szóval ez az anyag annyira homogén az anyagszerkezet mélyén, amit csak egy mikroszkopikus vizsgálat teheti láthatóvá a mélyben meghúzódó valóságot.
Ennek a mikroszkópnak van egy gyártója, ahová az van írva hogy Made in Jobbik !
"de egyből azt sütnék rám hogy Jobbikos vagyok "
"Ennek a mikroszkópnak van egy gyártója, ahová az van írva hogy Made in Jobbik !"
Ergo: nem vagyok ám jobbikos, csak de... Nézegesd csak a kis mikroszkópodat.
Nem aranyaim! „ Hisz olvashattok sok mindent az oldalon.
Nekem semmi bajom veletek, nekem egyik itt topikozgató sem az ellenségem!
Itt ugyanis sokszor nem a józan ésszel, hanem a plántált és túlfűtött ideológia a mozgatórugó! Nem is akarlak bosszantani benneteket, de ti is érveljetek már egyszer és állítsatok alternatívát, csak tized ennyi logikai koherenciával.
Jól ismeritek a helyzetet, bele láttok, , , ha már valamire azt lehet mondani, hogy nem jó,,, akkor alternatívának is kell lennie, mint viszonyítási alap!
Kérek dobjatok már át egy filmet, vagy legalább egy forgatókönyvet
"Nem is akarlak bosszantani benneteket, de ti is érveljetek már egyszer és állítsatok alternatívát, csak tized ennyi logikai koherenciával. "
talán ezzel bosszantasz, állításaid demagógak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!