Meg akarjátok érteni a Sajóbábonyi események okait?
Sajnos a média még mindig nem hiteles, csak a valódi érintettek nem nagyon szólalhatnak meg! (nem kurucos hír, csak ott találtam) megnézhetik a balíbek is.
kurucnak nem hiszek azóta, amióta Horák Nóri meggyilkolásakor ártatlan emberek képét tették ki, mint tettesek. Később elintézték annyival, hogy mégsem ők voltak.
Te barom, miért nem olvasol el valamit, mielőtt okoskodsz,
Nem kurucos hanem TV 2 hír, csak ott találtam.
Már direkt nem rakok fel kurucost.
2005ben a TV 2 igen csak balos Tv volt szóval nem hiszem hogy a számodra hazudna!
Ja hogy akkor még a Jobbik nem számított, az csak a médiák mai hiutelét mutatja.
Sajnos attól még hogy TV2-es videó, nem biztos hogy igaz!
Mellesleg ne a kurucinfóról tájékozódj mint hiteles forrás! (és le ne írd mégegyszer hogy ez TV2-es hír mert tudok olvasni)
Sajnos attól még hogy TV2-es videó, nem biztos hogy igaz!
Akkor melyik is a hiteles? Senki csak amiből az olvasod ki ami neked megfelel?
És mi az hogy nem hiteles. Ott embert öltek a cigányok, és tudod már üli a büntetését.
Szóval, volt egy rendőrségi szakasz, egy bírósági, sok sok ügyirattal, és nem igaz?
Te vagy az elfogult és nem a hírekkel van a baj, mert ha én hitelesen akarok valamiről tájékozódni
akkor utána olvasok az indexen is és a kurucon is és ha lehet még egy két nem ennyire elfogult oldalon.
Aztán végig gondolom, és zsebreteszem a relatív legigazabb igazságot. (nem megyek bele az agymosásba)
Belemégy az agymosásba te is.Nem a Tv 2-őt védem.,de már elegem van abból,hogy állandóan minden adóra azt mondjátok,hogy zsidó.A Kurucz infó a leghazugabb az összes közül.Nézz végig több adót,és akkor talán tudod,hogy mi történt vaslójában.A Sajóbábonyi eset pedig teljesen világos: a Jobbik és a betiltott Gárda provokálni akarta a cigányokat.És ezt folytatni fogják addig,amíg az egész ország tönkre nem megy bele.
Nem vagyok és soha nem voltam sem balos,sem más párti,csak józanul gondolkozom.
Belemégy az agymosásba te is.
Ennek a TV2 es videónak semmi köze a politikához, ez egy eset feldolgozás, jobb vagy baloldali behallás nélkül. De az index = kuruc semmi különbség a kettő között, akik csak az egyikből tájékozódnak, bármelyikből (nem leszek népszerű) azoknak mossák az agyát.
Ha véleményt akarsz alkotni, akkor sajnos muszáj tájékozódni.
Ha csak a széleket olvasod az is jobb mintha csak az egyik szélt ismernéd, de ha már 3-4 oldalon is vannak infóid, akkor csak használni kell a fejed! Ennek az oldalnak abba a 10-15% ába tartozom akik minden oldalról tájékozódnak, és bár nem fogom fosni a Spanyol viaszt de, relatív közelítek az igazsághoz.
Én értem az okát: a romáknak nem tetszik,hogy,hogy nem tudják elcigányosítani az országunkat.
S.zarba lesznek, ha a jobbik győz.
A Magyar Gárda kiment, mert a rendőrség tehetetlen, vagy nem is akar tenni.
Az egyetlen dolog amivel a cigók úton-útfélen érvelni tudnak az a rasszizmus,csak épp akik farkast kiáltanak azok a farkasok.
Közelítsünk középről!
Előzmény!
Sajóbábogy, egy cigány gyilkosságról elhíresült falu. A lakosai aláírást is gyűjtöttek, a halálbüntetés visszaállításával kapcsolatban, a helyi rendőrség felállításával kapcsolatban és Szili Katinak is elküldték a 10 pontos „ követeléseiket” a szükséges aláírásokkal, hivatkozva az ottani kisebbség agresszióira.
[link] TV 2 es hír.
A jobbik az épp aktuális lakossági fórumát bonyolította ami már hónapok óta ott van a honlapján. Az ismert események függvényében , talán eltúlozta a gárda jelenlétét, de az is igaz, hogy aki nem a rendezvényre ment azok sem tüntetni mentek ellene. (pedig lehetne)
A gárda betiltása, pusztán politikai nyomás volt, amit azért nem feszegetnek mert ha alkotmánybíróság elé kerülne az eljárás az kínos lenne sok mindenkinek.
A gárda biztos van akikbe félelmet kelt, de a nagy része a médiának köszönhető, de gyakorlatilag nincs ellenük semmi konkrét, és bár sokan utálják, de vidéken sokan szeretik is.
A Jobbik lakossági fóruma, inzultus nélkül lebonyolódott. ( ez tény)
Másnap a cigányok megpofozták az amúgy MSZP s boltost, és megfenyegették életveszélyesen a Jobbik ottani képviselőjét. Mi okuk volt rá?
Már sem a gárda sem a Jobbik nem volt a településen!
„ személyes infó” A lakossági kommunikáció, beszólnak egymásnak az emberek.
A település Jobbikos érzelmű és ez eléggé idegesíti a cigányokat, hiszen tudják hogy ez mivel is jár. A szociális rendszer átalakításával, kártyával, közmunkával.
Ne legyünk naivak, az ottani lakosság is bátrabb lett, és vége a jó világnak érzéssel beszélgettek a kisebbséggel. ( ami jogos) Valahol.
Aztán jött az autó szétverés, és vele együtt a gárda.
Persze ha az olvasottakat összeveted akkor egyértelmű hogy egy teherautónyi cigány már hőbörgött, mire odaértek. A rendőrség pedig csak 3 óra késéssel tette a dolgát, pedig hamarabb riasztották őket mint a gárdát. Szóval a rendőrök tették a dolgukat, csak sajnos kevesen vannak, és nem jó a szervezeti felépítésük. ( erről nem a rendőrök tehetnek)
Az nyilván való, hogy ha egy ilyen politikailag is értelmezhető helyzet kialakul, akkor minden párt igyekszik ezt a maga javára fordítani, de szerintem nem egy összeesküvés volt.
(így alakult)
Mindenki vonja le a következtetését maga, vagy mondja el hogy mi jelenthetne megoldást.
Persze ne csak az egyik oldal érdekeit nézze, mert akkor az nem megoldás keresés hanem egyoldalú politizálás.
Nem értem itt a problémát.
A gárda felvállaltan arra megy, hogy a cigányokkal való problémákat a cigányok megfélemlítésével, és ahol ez sem elég, ott "határozottabb fellépéssel" oldja meg. Ezt ők se tagadták, max próbálták virágnyelven megfogalmazni időről-időre. Jobbik dettó arra megy, hogy felvállalja a polgárháborút a cigányokkal, mint a probléma szerintük reális megoldása.
Aztán sírnak basszus, amikor a cigányok is kezdnek mozgolódni, és ellenségesen viselkedni a jobbikosokkal és gárdistákkal?! Hát pont ezt akartátok, basszus, ás nagyon remélem,ha így folytatjátok, akkor meg is kapjátok. Azon csodálkozom, hogy eddig nem volt semmiféle komoly balhé (hál isten), de minden erőfeszítésetek arra megy ki, hogy legyen, akkor mit játsszátok a rácsodálkozó szűzlányt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!