Mért baj a stadion?
Igy van! Eljen orban! M.o. jobban teljesit..ja nem!
Kar,h tolunk lopta a sajat penzet is..
Mert máshol nagyobb szükség lett volna arra a pénzre.
Nem luxusra és elnöki hobbira kell elverni az ország pénzét, amikor nyomor van és az ország nagy része menekülne innen.
Tudnád hogy mennek az állami építkezések, rögtön másképp látnád. Minden le van zsírozva a haverokkal, csak a csókosok kapnak munkát, ők viszont vállalhatatlan munkát végeznek, és 5x akkora áron mint kellene, 20x átépítve, lebontva, újrahúzva a dolgokat.
Persze szép meg jó hogy felújítok egy házat mondjuk, de ha 20 millió helyett 80-ból csinálom meg, aztán hirdetem hogy "én megcsináltam"...csak épp mellette tellett volna 3 másikra...
A stadionépítés Magyarországon olyan mint amikor a kabátot varrjuk a gombhoz...nonszensz.
Minden normális ember tudja hogy Magyarországon évtizedek óta halódik(és még finom voltam...)a futball és ebben a helyzetben vagy amatörré kellene tenni vagy szisztematikus munkával az alapoktól indulva megújitani.
Az előbbit azért nem teszik mert sokan jól élnek a"profi"futballból míg az utóbbihoz nincs türelem sem.
Ezért inkább a kabátot varrják a gombhoz-stadiont építenek amiből jópáran megint profitálnak de a futball ügyét egy cseppet sem viszik előre(lásd a"szezonnyitó"nemzetközi kupák magyar indulóinak egytől-egyig való elbukását már a selejtezők során).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!