Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Minden gyerek énekeljen?

Minden gyerek énekeljen?

Figyelt kérdés

Kötelezővé akarják tenni az éneket minden iskolában, ez Balogh Zoltán fejéből pattant ki.

Azt a világot éljük, mint amikor a Rákosi-rendszerben kötelezővé tették, hogy ének szóval éltessék Rákosit, vagy a II. világháború idején a náci Németországban Hitlert dicsőítő énekeket kellett zengeniük a gyerekeknek.

Az lesz, hogy majd Orbánt fogják dicsőíteni minden ének órán.

2015. aug. 4. 17:25
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
31%
További jó rettegést!:D
2015. aug. 4. 17:28
 2/24 anonim ***** válasza:
93%

Tévedés, azt szeretnék, hogy a többi tantárgy rovására napi szinten legyen énekóra.

A cél továbbra is a semmihez nem értő közmunkások és biodroidok nevelése.

2015. aug. 4. 17:33
 3/24 anonim ***** válasza:
97%
Ezek az ének órák amik itt vannak kiirtanak minden zene iránti szeretet az emberekből, szóval a heti 1 is több mint kéne.
2015. aug. 4. 17:38
 4/24 anonim ***** válasza:
96%
Én mindig hülyeségnek tartottam hogy egyáltalán osztályozzák az olyan tantárgyakat mint a torna, ének, rajz. Oda max valami véleményezős értékelés kellene, nem jegy. Ha csökkenteni akarják a normális tárgyakat, akkor inkább engedjék haza a gyerekeket, otthon foglalkozhat értelmesebb dolgokkal, vagy különórával, edzésekkel, ami érdekli is.
2015. aug. 4. 17:38
 5/24 anonim ***** válasza:
100%
Vonják össze az éneket a testnevelés órával, abból úgyis minden nap van. Kettes sorokban lehet majd énekelve menetelni, testmozgás és kultúra egyben. A testnevelőtanár fut a diákok mellett, az énektanár meg rohan mellette a kottával. Már csak a földrajzot és a kémiát kellene belekombinálni valahogy és újra a legjobbak lehetnénk...
2015. aug. 4. 17:45
 6/24 Koplárovics Béci ***** válasza:
92%
Legalább ööm legyen é bódottá!
2015. aug. 4. 17:46
 7/24 szántóvető ***** válasza:
48%
bezzeg a felnőtteknek nem lesz kötelező a munkahelyi éneklés.a vendéglátó helyiségekben sem lesz kötelező megénekelni a rendelést. https://www.youtube.com/watch?v=rWwuyxEqVDc
2015. aug. 4. 18:02
 8/24 anonim ***** válasza:
100%
Legyen tánc!
2015. aug. 4. 18:05
 9/24 anonim ***** válasza:
100%
Énekelgetés helyett az alapszintű zeneoktatást kellene gatyába rázni sürgősen, mert az elmúlt évtizedek alatt eljutottunk odáig, hogy Bartók és Kodály hazája tele lett zenei analfabétákkal.
2015. aug. 4. 18:07
 10/24 A kérdező kommentje:

Ahogy mondod, tisztelt 9-es!

A legtöbben szerintem nem is tudják, kinek a műve a Háry János szvitt...

Természetesen Kodály remekműve.

Amikor néztem a híreket a TV-n erről a kötelező ének óráról, jót röhögtem Balogh Zolikán, amikor elénekelte a "Csitári hegyek alatt" éneket xD

A nap poénja :D

Szerintem az egész ország egy jót röhögött rajta :D

2015. aug. 4. 18:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!