Az itt válaszolgatók közül vajon hányan láttak élőben menekültet?
Arra vagyok kiváncsi hogy akik ide irogatnak valójában találkoztak már menekülttel vagy csak a sajtóból tudják hogy léteznek?
Te találkoztál már akár eggyel is?
"Pesten lakok és csomószor láttam már a Keletinél, Nyugatinál főleg afgánok, koszovóiak, meg egyéb kétes alakok és egyáltalán nem éreztem magam biztonságban."
Az, hogy több magyar ember paranoiás, arról nem tehet menekült. Én azt hiszem úgy 5-ször voltam a Nyugatinál, a Keletinél is és semmi... Nem foglalkoztak senkivel, nem paráztam, 2-3-szor megálltam velük beszélgetni, hogy honnan valósiak, ennyi.
"Hmm... A Keletinél biztos csak afrikai turisták voltak. Meg a kukában turkáló csövesek is kicsit mintha megbarnultak volna."
Csak megkérdezhetném, hogy miért lett ez a válasz annyira lepontozva? Mármint ennyire nem jön át az irónia?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!