Szegeden lakok Röszkén dolgozok naponta futok össze velük. Sokszor kérnek útbaigazítást fuvart stb. Múltkor az egyik 150 euróért megvette a 10 ezer forintot érő bringámat.
2015. aug. 3. 18:32
12/24 szántóvető válasza:
én még nem de a szomszédom ismerőse látott már egyet.futott is utána mert ellopta a táskáját de az csak menekült tovább.
2015. aug. 3. 18:33
13/24 anonim válasza:
Én találkoztam már egy két menekült csoporttal. A legrosszabb az volt, amikor 3 öreg 2 fiatal és 3 asszony 2 gyerek ment gyalog és látszott rajtuk, h már sok mindent megéltek az út alatt.
2015. aug. 3. 18:36
14/24 A kérdező kommentje:
11. akkor jó vásárt csináltál:)
2015. aug. 3. 18:37
15/24 anonim válasza:
Errefelé szerencsére még egy sem volt, nem is hiányoznak, van nélkülük is éppen elég baj. tetróval meg az alteregóival meg nem kell foglalkozni, egy kiadós röhögésen kívül nem ér többet. Annyi ostobaságot még a politika sem tud összehordani.
2015. aug. 3. 18:39
16/24 anonim válasza:
Veszteségek Úrnője
richard98 én vagyok, és nem tetro vagyok, nem is kedvelem az ürgét, nagyon bosszant az állandó értetlenkedése. Egyébként én bevándorló ellenes vagyok, nem értem, hogy keverhettél ide.
2015. aug. 3. 18:45
17/24 anonim válasza:
17# Akkor bocsánat. Viszont a Rezi Dencia tuti az ő nickje, ezzel pontoz fel/le
2015. aug. 3. 19:00
18/24 anonim válasza:
Én simán hiszek Veszteségek Úrnőjének.
2015. aug. 3. 20:11
19/24 anonim válasza:
Budapest tele van velük, és rosszabbak, semmirekellőbbek mint a cigányok, ráadásul hallani rengeteg gyilkosságról, késelésről is. Aki nagyon szentimentális befogadókat támogató, az 100%, hogy nem látott még muszlimot sem, csak max. a discovery channellen, vagy a szulejmán sorozatból...
2015. aug. 3. 20:26
20/24 anonim válasza:
Szomorú vagyok, hogy engem senki se emleget balos bérkommentelőnek, pedig benne vagyok a kategória top 10-ben, tetróék sehol nincsenek hozzám képest :D
Hogy a kérdésre is válaszoljak: igen, láttam, bár beszélni nem beszéltem velük, segíteni se segítettem rajtuk és nem is lőttem le egyet se.
Egyébként attól még lehet véleménye bárkinek a kérdésről, hogy találkozott-e menekülttel vagy sem. Orbánról is lehet vitázni, és kétlem hogy itt bárki ismerné.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!