Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az itt válaszolgatók közül...

Az itt válaszolgatók közül vajon hányan láttak élőben menekültet?

Figyelt kérdés

Arra vagyok kiváncsi hogy akik ide irogatnak valójában találkoztak már menekülttel vagy csak a sajtóból tudják hogy léteznek?

Te találkoztál már akár eggyel is?

2015. aug. 3. 18:05
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
75%

Rendszeresen jártam/járok Debrecenbe, látom hogyan viselkednek.

Nem azt mondom, hogy minddel baj van, de nem egy incidenst láttam már.

2015. aug. 3. 18:07
 2/24 anonim ***** válasza:
19%
Eleve rossz a kérdés. Az itt válaszolgatók kb. 80-90%-a fizetett válaszoló, elsősorban baloldalról. Nem tudsz reprezentatív felmérést csinálni.
2015. aug. 3. 18:09
 3/24 A kérdező kommentje:
2. ezt miből gondolod?
2015. aug. 3. 18:11
 4/24 anonim ***** válasza:
61%

Igen láttam. Győrben elég sok volt, miután megépült Vámosszabadiban a szállás.

Erre most eljöttem Nagykanizsára lakni és tegnap olvasom, hogy itt is építeni fognak egy szállót nekik. Kezd velük tele lenni a faxom.

2015. aug. 3. 18:13
 5/24 anonim ***** válasza:
41%
Pesten lakok és csomószor láttam már a Keletinél, Nyugatinál főleg afgánok, koszovóiak, meg egyéb kétes alakok és egyáltalán nem éreztem magam biztonságban. De szerintem ezzel minden pesti így van, már aki nem Budán lakik a rózsadombon..
2015. aug. 3. 18:14
 6/24 anonim ***** válasza:
15%
Mindannyian. A menekülteket ma már nagyon nehéz kikerülni.
2015. aug. 3. 18:20
 7/24 anonim ***** válasza:
48%

"Az itt válaszolgatók kb. 80-90%-a fizetett válaszoló"

Nem.

Az itt a bevándorlókat istenítő felhasználók mögött kb 3 ember áll.

Az egyik tetro, akkor második ilyen felhasználó a 62%-os, aki szokott lenni 57%-kal, meg van egy harmadik, full 60%-os, a berepülő pilóta vagy minek vallja magát.

Válaszolnak egyik felhasználóval, majd átlépnek a másikba és leírják ugyan azt a marhaságot ugyan azzal a stílussal két perccel később.

tetro másik felhasználója valami tetricius vagy mi volt még legutóbb, ugyan úgy kimásolta a válasz időpontját, majd közvetlen alá a szöveget.

Másrészt az állandóan értetlenkedő, nem emlékező, alap dolgokat megkérdőjelező kommentjeit nem nehéz felismerni.

Nem kell nekik bedőlni.

2015. aug. 3. 18:22
 8/24 anonim ***** válasza:
100%
Láttam a Nyugatinál, illetve a Szeged-BP vonalon közlekedő vonaton egy egész vagonnyit.
2015. aug. 3. 18:28
 9/24 anonim ***** válasza:
30%
Hmm... A Keletinél biztos csak afrikai turisták voltak. Meg a kukában turkáló csövesek is kicsit mintha megbarnultak volna.
2015. aug. 3. 18:29
 10/24 anonim ***** válasza:
21%
7# Jól írod sok felhasználóval írogat ide a legismertebbek: Tetro,Telcier,Ruholláh Homeni,Kimmboo, valamint a Rezi Dencia és richard98 is az őve, bár velük alig szokott kommentet írni csak pontoz, nézzétek meg a toplistát ezek a fel/le pontozó nickjei.
2015. aug. 3. 18:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!