Az itt válaszolgatók közül vajon hányan láttak élőben menekültet?
Arra vagyok kiváncsi hogy akik ide irogatnak valójában találkoztak már menekülttel vagy csak a sajtóból tudják hogy léteznek?
Te találkoztál már akár eggyel is?
Rendszeresen jártam/járok Debrecenbe, látom hogyan viselkednek.
Nem azt mondom, hogy minddel baj van, de nem egy incidenst láttam már.
Igen láttam. Győrben elég sok volt, miután megépült Vámosszabadiban a szállás.
Erre most eljöttem Nagykanizsára lakni és tegnap olvasom, hogy itt is építeni fognak egy szállót nekik. Kezd velük tele lenni a faxom.
"Az itt válaszolgatók kb. 80-90%-a fizetett válaszoló"
Nem.
Az itt a bevándorlókat istenítő felhasználók mögött kb 3 ember áll.
Az egyik tetro, akkor második ilyen felhasználó a 62%-os, aki szokott lenni 57%-kal, meg van egy harmadik, full 60%-os, a berepülő pilóta vagy minek vallja magát.
Válaszolnak egyik felhasználóval, majd átlépnek a másikba és leírják ugyan azt a marhaságot ugyan azzal a stílussal két perccel később.
tetro másik felhasználója valami tetricius vagy mi volt még legutóbb, ugyan úgy kimásolta a válasz időpontját, majd közvetlen alá a szöveget.
Másrészt az állandóan értetlenkedő, nem emlékező, alap dolgokat megkérdőjelező kommentjeit nem nehéz felismerni.
Nem kell nekik bedőlni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!