Ilyen hálásak a menekültek?
https://www.youtube.com/watch?v=I4v2qEBmV98
Beleharaptak abba a kézbe, mely eteti őket.
Aztán sírhelyeket gyaláznak, nem is akárhogyan.
Hol van ilyenkor a kormány?
Illetve mit szól ilyenkor a menekültekért állandóan kardoskodó Amnesty Intergaytionel meg a Helsinkis marhák?
Ezért aztán érdemes őket etetgetni meg babusgatni.
13.20
szóval elmutogatták a falusi néninek, hogy majd jönnek a többiek is? :D
Tetro nem kell kiforgatni a szavaimat egy szóval nem mondtam ilyet,annyit irtam hogy nyilvánvalóan nem arabul beszélnek,hanem angolul ÉS VAGY elmutogatják.
Ha valami kell neki,mi esetükben viz akkor mutat a locsolócsöre és a palackjára,nem kell egyetemet végezni hogy rájöjj mit akar.
Te biztos arabul komunikálsz velük én nem értem a nyelvüket.
14.56
egyszerűen csak megjelennek ilyen rettegű videók, amik nyilvánvalóan kamuk.
bementek a falusi nénihez, akit megfenyegettek, hogy "jönnek majd a többiek is". komolyan, ezt hogyan kellene elképzelnem? értem amit mondasz. egy csomó mindent el lehet mutogatni. de azt a fenyegetést, ami a videóban van, azt szerintem nem, pedig jó vagyok activityben. Már pedig akkor ez kamu.
15.12
igazából nem tudok egy riportot részenként értékelni. ha van benne egy teljesen hiteltelen ordas kamu, akkor az egész komolyan vehetetlen onnantól számomra.
"ilyen szavakkal illették a hölgyet, hogy jönnek majd még a többiek is"
Ezt tényleg átgondolhatták volna mielőtt közzé teszik.
A média így manipulál miközben még le is buktatja magát ilyen látványosan.
Ez pont olyan volt, mint a nemzeti konzultációs plakátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!