Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fidesz miért lenne rosszabb,...

A Fidesz miért lenne rosszabb, mint a Jobbik?

Figyelt kérdés

Nem értem, hogy sokan miért pártolnak a Jobbikhoz, pedig a Fidesz sokkal normálisabb párt.

Például itt van az egykulcsos adózás.

Az egykulcsos adózás ösztönöz a sikerre, a sikeres embereket jutalmazza.

A többkulcsos adózás meg a 25 gyereket csináló kisebbségieket támogatja.Legalábbis 2002-2010 között őket támogatta.

Az egész többkulcsos adózás egy baloldali hülyeség és a Jobbik is ezt támogatja.

Emellett Orbán sokkal karizmatikusabb , harcosabb politikus, mint Vona.Vona sokszor nagyon félvárról vesz mindent, bár el kell ismerni, hogy nem tehetségtelen.

A másik, ameddig az EU ad pénz addig érdemes bent maradni.Ha már nem ad, akkor kilehet lépni, mivel értelmét veszti a tagság.Az áruk, tőke, emberek szabad áramlásáról meg gondoskodnak a Schengeni meg egy szabadkereskedelmi megállapodás.

Én azt mondom, ameddig adnak pénzt addig viseljük el a baromságaikat, még akkor is, hogyha néha nehéz és nagyon bicskanyitogató.

2015. aug. 1. 21:53
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
14%

egyáltalán nem rosszabb.

egy szép napon zázrivecz és orbán kart karba öltve sétálnak be gyurcsány mellé a börtönbe.

2015. aug. 1. 21:57
 2/13 anonim ***** válasza:
15%

"egy szép napon zázrivecz és orbán kart karba öltve sétálnak be gyurcsány mellé a börtönbe."

Már alig várom a napot. :)

2015. aug. 1. 22:18
 3/13 anonim ***** válasza:
85%
A hirdetés Magyarország kormánya megbízásából készült.
2015. aug. 1. 22:18
 4/13 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem meg 2016. január 1-től adjuk ki a vadászengedélyt azokra, akik nem keresnek legalább nettó 200-at és akkor ezzel úgy megösztönözzük a magyar lakosságot a sokat keresésre, hogy jövőre már mindenki gazdag lesz!
2015. aug. 1. 22:21
 5/13 anonim ***** válasza:
61%
Mert a fidesz görénység tetőfoka, annál már minden jobb.
2015. aug. 1. 22:35
 6/13 anonim ***** válasza:
62%
Egyszerűen nincs lejjebb a fidesznél.
2015. aug. 1. 22:37
 7/13 Andizsuzsi ***** válasza:
50%
Elmesélnéd az összefüggést a 25 gyerekes és a sávos adózás között?
2015. aug. 1. 22:38
 8/13 anonim ***** válasza:
59%
Andizsuzsi téged sohasem szerettelek, de néha már kezdem úgy érezni, te is egy épeszű ember vagy.
2015. aug. 1. 22:43
 9/13 anonim ***** válasza:
76%
Nem tudom hogy jobb vagy rosszabb e. De azt tudom, hogy 2006-ban megbántan, hogy az MSZP-re, 2010-ben pedig hogy a fidesz-re szavaztam. Én úgy gondolom, hogy egyik sem golt jó. De itt az ideje, hogy a jobbiknak is esélyt adjak. És akkor majd elmondhatjuk, hogy mennyivel jobb / rosszabb volt a fidesz rendszerében.
2015. aug. 2. 00:01
 10/13 anonim ***** válasza:
61%

"Az egykulcsos adózás ösztönöz a sikerre, a sikeres embereket jutalmazza. "

Nem egészen így van. Általában az lesz gazdag és sikeres, aki megfelelő családba születik, nem pedig az, aki tesz érte.

"A többkulcsos adózás meg a 25 gyereket csináló kisebbségieket támogatja."

Nem dolgoznak. Mégis hogyan? Ha dolgoznának, miért járna nekik kevesebb, mint másnak?

"Emellett Orbán sokkal karizmatikusabb , harcosabb politikus, mint Vona."

Ez látszat, marketing. Valójában egy bábu, lassan önálló cselekvésre sem képes.

"A másik, ameddig az EU ad pénz addig érdemes bent maradni."

Adok neked 10 forintot, ha te adsz nekem tízezret. Jó üzlet?

"Az áruk, tőke, emberek szabad áramlásáról meg gondoskodnak a Schengeni meg egy szabadkereskedelmi megállapodás. "

A szabad áramlás rossz dolog. Képzeld el, hogy valakik (külföldiek) megveszik az összes területet a házad körül. Vajon mennyi erőfeszítésbe kerülne utána téged rákényszeríteni, hogy bagóért add el a házad és tűnj el?

2015. aug. 2. 00:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!