Mi a rosszabb a Jobbik vagy a ku klux klán?
Figyelt kérdés
2009. nov. 14. 15:50
1/30 anonim válasza:
A jobbik csak titokban csinálja azt, amit a Ku Klux klán.
A cél közös.
3/30 anonim válasza:
Nehéz kérdés:
A Jobbik nem vállalja nyíltan, de politikai hatalomra tör, ami veszélyesebb.
A Ku Klux klán nyíltan vállalja, tettlegességig is elmegy, viszont nem tör politikai hatalomra.
De mivel a J
4/30 anonim válasza:
De mivel a Jobbik soha az életbe nem kerül kormányra, ezért esélye sem lesz ezeknek a végrehajtására.
Tehát összességében a Ku Klux klán.
5/30 anonim válasza:
Hála isten vannak értelmes emberek akik látják mit akar a jobbik én meg a youtube.com-on akarom meggyőzni az embereket hogy a jobbik egy rasszista párt aki semmit nem tud.Sztem a jobbik:)
6/30 anonim válasza:
7/30 anonim válasza:
16:53 kicsit gagyi ez a kempány probálkozásod.
8/30 anonim válasza:
A kérdést úgy kellett volna feltenni: melyik a jobb? Mert nekem mindkettő tetszik. A kérdés viszont hülyeség mert a 2 teljesen más. A Ku Klux Klán egy régmúltban létezett, tetlegességig négergyűlölő szervezet volt, míg a Jobbik egy mai, sima nacionalista párt. És kész röhej hogy egyesek olyanokat írnak hogy a Jobbik a magyar Ku Klux Klán.
9/30 anonim válasza:
a ku klux klán, mert ők valóban a bőrszínük miatt itélték el a négereket, és valóban ki akarták irtani... a jobbik a tetteik alapján itéli el a cigányokat és nem kiirtani, hanem munkára fogni akarja őket... húúú...szegények, na nehogymár megdolgozzanak a segélyükért
10/30 anonim válasza:
:D :D :D :D :D
az előzőn beszartam :D
és teljesen egyet értek vele :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!