Fideszesek és jobbikosok: Ha mindenképp választanotok kellene, akkor melyik pártra voksolnátok a 3 közül: MSZP, DK vagy Együtt-PM? Kérlek, kort, nemet, és pártszimpátiát is írjatok.
1-es zseni. Hasonló vagyok, csak régebbi kiadású.
És déjà vu élményem van! sokáig csak ezekre a hazát kiárusító kommunista görényekre lehetett szavazni - akkor 1 pártba tömörültek. Ez a nagyszerű ötlet, hogy különféle néven bukkannak föl a semmiből, de nagy hátszéllel, újkeletű.
Egyikre sem.
A DK meg az Együtt-PM ultraliberális.Még a genderizmust is kötelezővé tennék.
Ha választani kellene, akkor esetleg az MSZP, borzalmasak, de kevésbé, mint a DK.
21/F
Jobbik
Talán most az MSZP kissé lecsupaszodott, meg a kevés nyilatkozat alapján most szimpatikusabbnak tűnnek, mint anno az egyházszakadás előtt.
Tudom, hogy ez nincs benne a háromba, de én a jelenlegi LMP-t nézném meg, mint kormánypárt - persze nagyobb támogatás mellett.
??F/?
Hmmm... melyik is legyen... a szar, a szar vagy a szar? Hát ha mindenképp csak ezek közül lehet választani, akkor az Együtt, mert ők hivatalosan még nem voltak hatalmon (persze tisztában vagyok vele, hogy mire számíthatok egy MSZP utódpárttól).
19/F/Jobbik
Kedves pontosabban kedvetlen kérdező: az 1-es 15 éves jobbikos fiút miért töröltetted? azt írta, ha ezekből lehetne választani, nem menne el (majd, ha mehet szavazni)
Látod ez a legnagyobb probléma a felsorolt pártokhoz tartozókkal: véreskezű, sötét, magyar-, hazaellenes, idegenszívű liberobolsik
- akik gátlástalanul "törlik" a 15 éves véleményét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!