Ennyire kezd fasizálódni az ország, hogy az emberek barátságai felbomlanak a helyzet miatt?
Kiderült, hogy a múlt héten rendszeresen jártam ételt és más dolgokat osztani a menekülteknek. Erre több régi barátom is elkezdett hazaárulózni meg kolaboránsnak meg szálláscsinálónak hívni.
Sőt, néhányan meg is mondták, hogy lógni fogok.
"Persze mert a magyarok annyira felsőbbrendűek. Vonával meg Orbánnal biztos."
Én nem vagyok magyar, nem tudom, hogy mit magyarozol.
Az említett két személyt is mélységesen lenézem.
Hagyjad kérdező, csak trollkodnak veled.
Az én ismerőseim között szerencsére kevesebben vannak azok, akik mindig másokban látják meg minden rossz forrását, és többen a szociális érzékenyek.
Nagyon szép dolgot teszel, büszke lehetsz magadra. Mindegy mi a háttér, mindegy mi a körülmény - a gyengébbek segítése mindig nemes tett.
(B opció: te is csak trollkodsz, akkor egészségedre.)
"A te esetedben okkal gyűlölködtek, tehát ez nem fasizmus."
a felebaráti szeretet milyen beteg logika lapján lehet ok a gyűlöletre?
"Te aztán nem, csak eteted azokat, akik meg fognak ölni minket, de nem, te nem csinálsz semmi rosszat."
nagyobb az esélye, hogy autóbalesetben meghalsz... ha csak a Fidesznek nem sikerül teljesen ellenük fordítani a lakosságot, ami konfliktusokat szülne... nem kell hozza sok ész, hogy rájöjj melyik politikai rétegnek az érdeke ez baromira (és dolgozik is rajta keményen)
"Már nem azért, de sose volt az a barátod aki azt mondja neked, hogy "lógni fogsz". Én azt mondom, hogy a ti dolgotok, csak ne akarjátok ráerőltetni olyanokra akik nem akarnak segíteni."
hol írt olyat a kérdező, hogy rá akarta volna erőltetni akárkire?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!