Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ennyire kezd fasizálódni az...

Ennyire kezd fasizálódni az ország, hogy az emberek barátságai felbomlanak a helyzet miatt?

Figyelt kérdés

Kiderült, hogy a múlt héten rendszeresen jártam ételt és más dolgokat osztani a menekülteknek. Erre több régi barátom is elkezdett hazaárulózni meg kolaboránsnak meg szálláscsinálónak hívni.

Sőt, néhányan meg is mondták, hogy lógni fogok.

2015. aug. 1. 13:23
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
45%

"Amúgy is mit védesz ezen az országon? Vagy ennyire Viktorpárti vagy?"

Viktorkával és a haverjaival együtt deportálnálak ki téged és a drága bevándorlóidat Afrikába.

2015. aug. 1. 13:41
 12/43 A kérdező kommentje:

Figyelj! Van köztük orvos meg mérnök is! Nem látom hogy gyilkosok lennének! De megy majd a jelentés a moderátoroknak! Te a haladás ellensége vagy!

Szent István azt mondta, hogy egy egynyelvű ország gyenge! Tudod, vagy ennyire vagy rossz történelemből?

2015. aug. 1. 13:43
 13/43 anonim ***** válasza:
45%
A magyar nem egy barátságos nép. Csodálom, hogy még létezik az ország, amilyen emberek élnek itt. Tisztelet annak a kevés, normális kivételnek.
2015. aug. 1. 13:44
 14/43 anonim ***** válasza:
39%

"Van köztük orvos meg mérnök is!"

Persze, a tigrisek között is van barátságos, de attól még az állatkertben nem mennék be egy falka közé a kifutójukra.

"Nem látom hogy gyilkosok lennének!"

Mert vak vagy.

"De megy majd a jelentés a moderátoroknak!"

Csak ennyit tudsz? Elhallgattatni a másikat?

"Te a haladás ellensége vagy!"

Tévedés, én a haladás egyik legnagyobb barátja vagyok.

"Szent István azt mondta, hogy egy egynyelvű ország gyenge!"

Kit érdekel, hogy mit mondott Szent István?

Ha annyira a haladáspárti lennél, akkor téged sem érdekelne egy marha keresztény véleménye.

"Tudod, vagy ennyire vagy rossz történelemből?"

Én vagyok az egyik legjobb történelemből.

2015. aug. 1. 13:56
 15/43 A kérdező kommentje:
Én csak segíteni akarok. Figyelj, vannak köztük gyerekek és nők. Egyet sem látok balhézni. Én is mindennap lementem közéjük és még élek!
2015. aug. 1. 14:00
 16/43 anonim ***** válasza:
65%
Kérdező és nem akarok ítélkezni, de aki egy illegális határátlépőt segít az bűnpártoló, az pedig jogilag büntetendő, ezen gondolkodj el!
2015. aug. 1. 14:00
 17/43 anonim ***** válasza:
35%
Aha hány embert gyilkoltak meg eddig ezek a vérszomjas vadállatok Magyarországon és hányat magyar állampolgárok? Nézzük csak ezt az évet mondjuk. Vagy hány nőt erőszakoltak meg őt és hányat magyar állampolgárok?
2015. aug. 1. 14:02
 18/43 A kérdező kommentje:
Figyeljetek, vállaltam, hogy megköveznek. Ma este is lemegyek a nyugati téri aluljáróba segíteni. Történjen akármi.
2015. aug. 1. 14:02
 19/43 anonim ***** válasza:
57%
Ha rajtam múlna, már rég Afrikában lennél és ott segítenél a haverjaidon.
2015. aug. 1. 14:05
 20/43 anonim ***** válasza:
42%
Ha rajtad múlna az egész ország az őskor szintjére süllyedne, mivel máshoz nem értesz csak a gyűlölködéshez. Semmit nem ártottak neked a menekültek, valszeg soha nem is érintkeztél velük eggyel se beszéltél, de nyilván tudod honnan jöttek miért jöttek emg mit akarnak itt csinálni.
2015. aug. 1. 14:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!