Ennyire kezd fasizálódni az ország, hogy az emberek barátságai felbomlanak a helyzet miatt?
Kiderült, hogy a múlt héten rendszeresen jártam ételt és más dolgokat osztani a menekülteknek. Erre több régi barátom is elkezdett hazaárulózni meg kolaboránsnak meg szálláscsinálónak hívni.
Sőt, néhányan meg is mondták, hogy lógni fogok.
"Amúgy is mit védesz ezen az országon? Vagy ennyire Viktorpárti vagy?"
Viktorkával és a haverjaival együtt deportálnálak ki téged és a drága bevándorlóidat Afrikába.
Figyelj! Van köztük orvos meg mérnök is! Nem látom hogy gyilkosok lennének! De megy majd a jelentés a moderátoroknak! Te a haladás ellensége vagy!
Szent István azt mondta, hogy egy egynyelvű ország gyenge! Tudod, vagy ennyire vagy rossz történelemből?
"Van köztük orvos meg mérnök is!"
Persze, a tigrisek között is van barátságos, de attól még az állatkertben nem mennék be egy falka közé a kifutójukra.
"Nem látom hogy gyilkosok lennének!"
Mert vak vagy.
"De megy majd a jelentés a moderátoroknak!"
Csak ennyit tudsz? Elhallgattatni a másikat?
"Te a haladás ellensége vagy!"
Tévedés, én a haladás egyik legnagyobb barátja vagyok.
"Szent István azt mondta, hogy egy egynyelvű ország gyenge!"
Kit érdekel, hogy mit mondott Szent István?
Ha annyira a haladáspárti lennél, akkor téged sem érdekelne egy marha keresztény véleménye.
"Tudod, vagy ennyire vagy rossz történelemből?"
Én vagyok az egyik legjobb történelemből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!