Ennyire kezd fasizálódni az ország, hogy az emberek barátságai felbomlanak a helyzet miatt?
Kiderült, hogy a múlt héten rendszeresen jártam ételt és más dolgokat osztani a menekülteknek. Erre több régi barátom is elkezdett hazaárulózni meg kolaboránsnak meg szálláscsinálónak hívni.
Sőt, néhányan meg is mondták, hogy lógni fogok.
Nem, azért fasizálódik, mert az emberek ok nélkül is gyűlölködnek egymással pusztán szórakozásból.
A te esetedben okkal gyűlölködtek, tehát ez nem fasizmus.
Tehozzád az ilyesmi csak most jutott el, én már átestem ezen a 2002-es választások idején, mikor a fideszesek bedurciztak, amiért nem rajongtam Viktor, Viktorért.
Ez nem fasizálódás ez szimpla gyűlölet, az mindig jelen volt és jelen lesz. A diktatúrák egyedüli előnye, hogy kollektíve lehet utálni az államhatalmat.
Kiegészítés:
A diktatúrák egyedüli előnye, hogy kollektíve lehet utálni az államhatalmat. Míg a demokráciákban a párthívek és más ideológiák hívei gyűlölik egymást.
"A te esetedben okkal gyűlölködtek, tehát ez nem fasizmus."
Én nem csinálok semmi rosszat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!