Magyar állampolgárként kaphatok menedékjogot Svédországban?
Amennyiben bizonyítani tudod, hogy vallási, politikai, szexuális, származási... stb. okokból üldöznek, akkor kaphatsz menedéket.
Valamikor az 1990-es években több magyar cigány család kérelmét is befogadták Nyugaton.
Mindenkinek nem, csak nagyobb rá az esélyed, talán 50% körüli (amennyiben megalapozott a kérelmed), most lusta vagyok utánanézni. Magyarországon ugyanez csak 10%.
Egyébként elvileg most is van kb. 1 500 fő magyar menekült valahol a világban.
A svéd állampolgárságot fűnek fának megadják, szóval nyugodtam próbálkozhatsz, annyit is ér az egész nemzet.. Tényleg nem rosszindulatból mondom de ilyen szempontból a legértéktelenebb, leghulladékabb, legkiheréltebb nemzet Európában az a svéd, ők Európa szégyenei, a szélsőliberalizmus düledező, pusztuló fellegvára.
Ha most kapnék egy svéd állásajánlatot hogy az itteni fizetésemnek 100-szorosát kereshetném ott akkor se mennék ki.. Hiába jobbak a fizetések, hiába magas fejlettség van egy igazi szemétdomb az a hely, ahol a magas bankszámla ellenére a lakók (főleg a nők) rettegésben élnek a folyamatos bandaháborúk, nemi erőszakok, utcai rablók és a NO GO zónák miatt. Nincs az a pénz amiért abban a fertőben laknék.. De kérdező ha neked ez kell hajrá! :)
Nem vagyok nő, szóval engem valószínűleg nem fognak megerőszakolni. Habár amit így leírtál az igaz, állítólag a svéd nők 89%-a nem mer kimenni éjszaka a lakásából, mert annyi a nemi erőszak amiket 95%+ esetben muszlim bevándorlók követnek el. És még fényes nappal is szóval elég durva. Sőt, még olyat is olvastam - ami egyébként beszarás - hogy ott a bevándorlók szóvá is teszik, hogy utálják a svéd nőket, és hogy az a nő aki nem hajlandó hordani a fejkendőt az ne is csodálkozzon, hogy megerőszakolják. Hát ez kész :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!