Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyar állampolgárként kaphato...

Magyar állampolgárként kaphatok menedékjogot Svédországban?

Figyelt kérdés
Huszonéves munkanélküli vagyok. És azon gondolkoztam, hogy sokan élnek nyugaton úgy, hogy nem is dolgoznak, csak kapják a pénzt, mert nyugat-európában segélyből is meg lehet élni. Hogyan juthatnék én is nyugati segélyekhez és ingyen lakhatáshoz? Mit kell ahhoz tennem? Kell az a kamu szöveg, hogy engem üldöznek a hazámban meg blabla?
2015. júl. 31. 16:41
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
95%

" Kell az a kamu szöveg, hogy engem üldöznek a hazámban meg blabla?"

Kell. És Mo esetén nem fogják indokoltnak tartani.

2015. júl. 31. 16:41
 2/17 anonim ***** válasza:
26%
Te nem kaphatsz, fehérek nem kellenek Svédországba.. Csak azoknak jár akik muszlimok, feketék vagy barna bőrűek és nem akarnak dolgozni!
2015. júl. 31. 16:53
 3/17 A kérdező kommentje:
Azon ne múljon, barnító krémmel bekenem magam legfeljebb és iszlám vallásúnak mondom magam.
2015. júl. 31. 16:55
 4/17 anonim ***** válasza:
95%
A svédeknek semmi okuk, hogy magyaroknak menedékjogot adjanak. Pontosan tudják, hogy nincs itt semmi menekülni való . Amúgy meg ők nem egy jótékonysági intézmény.
2015. júl. 31. 17:02
 5/17 anonim ***** válasza:
95%
Kérdező, te tényleg ennyire hülyének nézed a svédeket?
2015. júl. 31. 17:03
 6/17 anonim ***** válasza:
32%
5# Az a baj hogy a svédek tényleg ilyen hülyék :D Az a nemzet aki évi 150ezer muszlimnak és afrikainak ad letelepedési engedélyt kb pofon egyszerűen az hülye..
2015. júl. 31. 17:08
 7/17 anonim ***** válasza:
0%
Kaphatsz, ha megmondod, hogy melyek a legnépszerűbb pártok: fidesz, jobbik.
2015. júl. 31. 17:19
 8/17 anonim ***** válasza:

Nem vagy se fekete, se muszlim, se cigány, sőt, még csak homoszexuális sem vagy! Hanem csak egy egyszerű, európai fehér ember vagy, így semmi támogatásra nincs jogod, nem is tudom, hogy képzeled...

(Remélem érezhető az irónia... meg az, hogy ma már mennyire nem negatív, hanem inkább pozitív megkülönböztetés van... de a matematika szabályai szerint ez is negatív megkülönböztetés: vegyünk el mindkét oldalból egyet, és kijön az, hogy a fehér európai ember van negatívan megkülönböztetve a saját hazájában!)

2015. júl. 31. 17:22
 9/17 anonim ***** válasza:
93%
Nem. Magyarország biztonságos országnak számít, ezért a menedékjogi kérelmedet el fogják utasítani.
2015. júl. 31. 17:27
 10/17 anonim ***** válasza:
68%
Magyarországon kitört a háború? És hogyan jutsz ki az országból? Nem tudtad, hogy hadiállapotban lezárják a határokat és állandó tűzparancs van érvényben?
2015. júl. 31. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!