Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jobboldaliak! Ti elítélitek...

Jobboldaliak! Ti elítélitek az olyan turistákat akiket Svédországban a helyi betelepült muszlimok kultúrája, életmódja is érdekel, vagy mondjuk Hollandiában az indonézeké, Németországban a törököké?

Figyelt kérdés

2014. jan. 2. 16:00
 1/6 A kérdező kommentje:
Vagy mondjuk ha valaki idejön Magyarországra és elmegy Miskolcra meglátogatni a cigányokat?
2014. jan. 2. 16:01
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Miért ítélném el?

Engem is érdekel a japán, kelet-ázsiai kultúra.

De, ha török kultúrát akarok látni és érezni, akkor kimegyek Törökországba nyaralni egyet.

Hollandiába általában nem azért megy a turista, hogy a bevándorló indonézeket tanulmányozza.

2014. jan. 2. 16:03
 3/6 anonim ***** válasza:
17%
A jobboldaliak ezt nem ítélik el. Ők maguk is csinálják. A jobboldaliak azt ítélik el, ha valaki nem gyűlöli ezeket az embereket, és nem akarja őket eltüntetni.
2014. jan. 2. 16:03
 4/6 anonim ***** válasza:
53%
Én személy szerint leszarom.
2014. jan. 2. 16:12
 5/6 intrepid ***** válasza:
Én szeretek velük beszélgetni, a politikából olyanokat is megtudok, amit a sajtó torzít. Pl. Vietnam.
2014. jan. 2. 16:49
 6/6 anonim ***** válasza:

Jó beszélgetni velük. Pl. Mandela pont azok ellen harcolt akik most úgy sajnálják. Nem véletlen volt terroristának bélyegezve. Mandela nem a fehérek ellen hanem az elnyomók ellen harcolt. Lehetett volna az személyesen Obama de attól még elnyomó.

A muszlimok általában kedves emberek ól ellehet velük beszélgetni. A zsidók már kevésbé elfogadóak. Ha egy zsidóval beszélget valaki akkor érezheti hogy felsőbbrendűnek hiszi magát. Lekezelőek. Egy buddhista meg nagyon nyugodt természetű.

Szóval ezért is szoktam mondani személyesen sokkal többet tudhat meg az ember.

2014. jan. 2. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!