A magyar baloldal tényleg nem szereti a magyarokat?
Azok, akik 2004-ben a külhoni magyarok ellen uszítottak, most meg keblükre ölelnek minden bevándorlót... azok jó esetben is magyar-nemszeretőnek nevezhetők, de én csak magyargyűlölőnek mondanám! Persze az álbaloldal híveinek bármit mondhatok, nekik csak az MSZP meg Gyurcsány létezik, meg persze a mocskosorbánozás...
Az, hogy a bálványaitok hányszor szúrták hátba nem csak a külhoni magyarokat, hanem Magyarországot is Brüsszelben... ez a ti szemetekben egyszerűen nem létezik, csak a mocskosorbán...
"hányszor szúrták hátba ... Magyarországot is Brüsszelben..."
Mondanál pár példát? Mert nekem most hirtelen csak a 35 és a 30% ÁFA elmeszelése van.
Orbán egymaga többet tett a magyarokért, mint az egész álbaloldali és ál-liberális csürhe együttvéve! És most csak Orbánról beszélek; akinek van szeme, az látja, hogy a Fidesz réges-régen túlnőtt már Orbánon sajnos, egyáltalán nem olyan az Orbán-Fidesz viszony, mint a Vona-Jobbik, vagy a Gyurcsány-DK viszony! Ezért sajnos jelen van a korrupció, stb. a Fideszben...
És teljesen igaza van Orbánnak; ha a baloldal nyert volna, akkor ma egész Magyarország egy menekülttábor lenne! Ezt akarjátok?
De szeretnék látni egy történelemkönyvet 100 év múlva... a mai "baloldal" (inkább álbaloldal) még egy lábjegyzetbe se lenne jó, de ott is csak mint Magyarország tönkretevői!
"Orbán egymaga többet tett a magyarokért, mint az egész álbaloldali és ál-liberális csürhe együttvéve!"
Értem én, hogy a Showder-klub szünetel, de ilyen szar viccekkel azért várd már meg az évadkezdést kérlek.
A Fidesz túlnőtt Orbánon???? Jaj. Orbán maga a Fidesz. Vallássá tette a Fideszt, személyi kultusza van. Neki, nem a Fidesznek. Korrupció pedig nem létezik az engedélye nélkül. Még az 5. vonalban is csak olyanok vannak, akikre rábólint. Egy egyszemélyes irányítás alatt van ma Magyarország. Szépen kijátszva a demokrácia szabályait egyeduralkodó lett. Ha ebből valami megmarad a törikönyekben (amit kétlek) akkor igen negatív hangvitelű lesz.
Ha bármi történne Orbánnal, ugyanaz lenne mint bármelyik diktátor ledőlése után. A megerősödött csicskásai egymásnak esnének és azonnal hullana az egész. Nyerni egyik se tudna, mert Orbán jól ügyel arra hogy egyenlő mértékben legyenek a seggében. Jó példa erre a másodvonalbeli Simicska ledarálása. Példa Lázárnak és Rogánnak, meg a többieknek.
Ha Te ezt nem látod, akkor menthetetlenül vak vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!