Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A magyar baloldalnak talán...

A magyar baloldalnak talán már nem is áll érdekében, hogy kormányozza az országot, vagy mi az oka annak, hogy semmi komolyabbat nem tesznek a népszerűségük visszaszerzéséért?

Figyelt kérdés
Már nincsenek az országban baloldali érdekkörök? Mindenkinek jó a Fidesz? Vagy mi történt?

2015. jún. 16. 21:06
 1/8 anonim ***** válasza:
85%
Ez egy nagyon jó kérdés.
2015. jún. 16. 21:07
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
Vagy csak nem akarják kitakarítani a fidesz szarát. Egyébként meg próbálkoznak ők, de a fityisz és a birkamenetnek elég bégetnie a "rizsacsökkentés, ballibsi, elmútnyócév" szenthármast és a többi bari megy is szépen vissza narancsot szedni :-)
2015. jún. 16. 21:22
 3/8 anonim ***** válasza:

Hát igen.

Én már évek óta azon a véleményen vagyok, hogy az egész egy jól kitalált színjáték.

Orbán kezdte 98-ban, amikor szándékosan jól csinált mindent.

Majd hagyta elbukni 2002-ben.

2006-ban szándékosan ugrott bele az MSZP, pontosabban Gyurcsány a beszédbe, előre le volt zsírozva.

Persze előkerült Orbán, akit a régi emlékek(hogy nem is volt szar, meg EU zászlóhajó) plusz a beszéd az egekbe emelt.

Így tudták összedobni Orbánnak a 2/3-ot, másképp lehetetlen lett volna.

Persze 2/3-dal minden szart meg tudtak tenni.

Gyurcsányra már nincs is szükség(persze titokban feleznek), a baloldal néha úgy csinál mintha lenne, de akkor is csak az öngólokat rúgja, vagy épp a Jobbiknak szerzik a szavazókat.

Mert bizony most hogy kifut majd a Fidesz, a Jobbik veszi át azt, amit Orbán képviselt 2010-ben.

Ha megnézzük az elmúlt pár évet, szinte gerjesztik, tüzet adnak a Jobbik alá.

Aztán majd szépen választást nyer a Jobbik(ugye már megy a cukikampány) és megy majd tovább a lopás, csak épp más színekben.

Már csak azért is hihető ez az egész, mert köztudott, hogy a politikában nem egy évben, hanem legalább 20-ban gondolkodak előre.

2015. jún. 16. 21:38
 4/8 anonim ***** válasza:
Utolsónak: Remélem nem így lesz. Nekem mindegy ki jön majd, de szeretném megélni, hogy legalább egyszer olyan párt jön majd ami tényleg a népet nézi.
2015. jún. 16. 23:59
 5/8 anonim ***** válasza:

Én nem hinném, hogy a Jobbik nyerne, inkább csökken a népszerűségük.

Én is inkább úgy látom, hogy az MSZP feladta már.

2015. jún. 20. 18:46
 6/8 anonim ***** válasza:

"de szeretném megélni, hogy legalább egyszer olyan párt jön majd ami tényleg a népet nézi."

Akkor hosszú életű leszel ezen a földön...

Ez a modern demokrácia nevű átverős játék pont arra van kitalálva, hogy a globális hatalom könnyebben meg tudja akadályozni egy-egy nép a saját érdekei mentén politizáljon.

2015. júl. 2. 00:27
 7/8 anonim ***** válasza:
a fidesz nyerni fog ujra, a baloldal addigra egeszen el fog tunni a szinrol cask nevlegesen fog letezni.
2015. júl. 2. 15:54
 8/8 anonim ***** válasza:

"de szeretném megélni, hogy legalább egyszer olyan párt jön majd ami tényleg a népet nézi."

Ez már megint a szokásos, nagy hagyományoknak örvendő magyar bálványimádás egyik kisülése. A népnek kell "néznie" saját magát, nem kívülről várni bármit. Mondjuk tényleg kényelmes megoldás; leadok egy szavazatot, aztán megváltják az életem. Miért nem te segítesz magadon?

2015. júl. 17. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!