Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A balliberális sajtó miért...

A balliberális sajtó miért ilyenekről cikkezik folyton?

Figyelt kérdés

[link]

Miért nem írnak arról, hogy milyen szépek lettek a stadionok vagy hogy a magyar reformok működnek?

Elegem van már a Gyurcsányi kottáikból!

2015. júl. 30. 12:32
 1/10 anonim ***** válasza:
82%
Trollszagot érzek a levegőben...
2015. júl. 30. 12:36
 2/10 A kérdező kommentje:
Te nem értesz azzal egyet, hogy a balliberálisok csak tönkre akarják tenni Magyarországot?
2015. júl. 30. 12:43
 3/10 anonim ***** válasza:
82%

Nincs balliberális sajtó, ez csak az ostoba elfogult fanatikusok szóhasználata.

Van elfogult és van szakmailag rendkívül gyenge sajtó, mert egy ilyen rendszer ezt hozza ki.

De azért alapból minden sajtó arra érzékeny, ami szokatlan, ami nem magától értetődő, ami hír. Csak ah nagyon elfogult, akkor túlnagyítja, vagy lecsökkenti.

Az operációban nem (csak) az a hír, hogy valaki magán végezte el. Még csak az se, hogy sikerült, vagy sem. A hír az, hogy itt tart a magyar egészségügy. Hogy a magyar egészségügyet úgy kivéreztették, hogy tőle nyugodtan meg lehet halni. A hír az, hogy jól rosszul, de cselekedni kell végre, mert ez az állapot abnormális és tűrhetetlen.

A stadionok szépsége (még ha igaz is) önmagában nem hír, erről fölösleges írni. Ha persze ezt elrendelik, az más kérdés (vigyázat, gyakori, hogy az elrendelést a gyenge ember/szervezet önmaga végzi önmagára nézve, mert már ennyire retteg). A hír inkább az, hogy mi indokolja egy falu megalomániás stadionját. A hír az, ha azért épült, hogy a sok sok ember helyett az isten foglaljon ott helyet. A hír az, ha a körülményekhez, lehetőségekhez, valós igényekhez képest durván eltérő mennyiségű stadionról van szó. Ezekről számtalanszor írtak, hatástalanul. Vagy gyenge képességű a sajtó, nem tud megszólítani embereket, vagy süketek az emberek. Nem az én tisztem ezt eldönteni.

Jó neked kérdező, hogy csak a Gyurcsány kottákból van eleged. Én hosszan tudnám sorolni...

2015. júl. 30. 12:52
 4/10 anonim ***** válasza:
74%

"Te nem értesz azzal egyet, hogy a balliberálisok csak tönkre akarják tenni Magyarországot?"

Én nem én tudom, hogy Gyurcsány az antikrisztus! :-D

Komolyan nem értem, hogy lehet valaki olyan hülye mint a kérdező...

2015. júl. 30. 12:54
 5/10 anonim ***** válasza:
29%
viccelődünk, viccelődünk aztán meg 18-ban megint az mszp nyer. Akkor kezdődik minden elölről...
2015. júl. 30. 12:56
 6/10 anonim ***** válasza:

Az index még hagyján, ott ilyen hírek mellett azért más is van. Képzeld el az olyan "forrásokat", ahol csak ilyen hírek vannak.

Amúgy ehhez a hírhez nem tudom, hogyan jön Gyurcsány...komolyan :D De azért az vicces, hogy a jobboldal hogy fél Gyurcsány visszatérésétől még mindig :D :D

2015. júl. 30. 14:21
 7/10 anonim ***** válasza:
Zseniális, ha rámegyek a belföld fülre még akkor is cska az oldla alján találom emg a cikket :D hogy ezek a szemét újságok miket le nem mernek közölni.
2015. júl. 30. 14:34
 8/10 anonim ***** válasza:
34%

Nem lenne ekkora pofád, ha a kedvenc ballibjeid nyertek volna '14-ben, és egész Magyarország egy nagy menekülttábor lenne most...

És ez csak egy példa a sok közül!

Az ilyen index féléket meg be kellene tiltani; én direkt kipróbáltam, hogy 1 hétig csak az ő cikkeiket olvastam (meg a 444-et és hasonlókat), és a végére kb. a teljes életkedvem elment... Ezek direkt belülről mérgezik a magyarokat, álszent, ál-liberális, álbaloldali csürhe... A sok hülye magyar meg önként áll be a sorba...

2015. júl. 30. 15:25
 9/10 anonim ***** válasza:
8%

8-as

Teljesen IGAZAD van!!!

2015. júl. 30. 18:55
 10/10 anonim ***** válasza:

az mennyire normális hogy otthon operálod magad? okosgyerek.

minden párt egy kalap ....

ezt kéne észrevennetek ostobák.a baloldal se jobb.a fidesz stadiontól se lesz jobb. és az vajon jó e ha otthon kell operálnod magad? ez bárkivel megtörténhet! fájó lábbal várjon 3 hetet?szedjen fájdalomcsillapítót?és aki allergiás rá?

a menekültet bezzeg előre veszik.

de itt minden ilyen vacak is marad mert ti szerencsétlenek egymást ütitek ahol éritek hogy fidesz vagy mszp.grat hozzá.

2015. júl. 31. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!