Mért van az h a Jobbikosok nem képesek elfogadni azt h te nem vagy az?
V is Jobbikos. Mer ha ez rólad kiderül akkor nem túl kedves szavakkal illetnek téged. Míg pl egy DK-s haveromat nem zavarja h én nem vagyok az. Sőt ismerek olyan liberálist aki még a Fideszt is úgy ahogy elfogadja.
Valamiért a Jobbikban benne van ez az "Aki nincs velünk az ellenünk van" féle hozzáállás.
Dacára annak h az "ellenetek" levők nagy többsége magyar. V akkor ők nem minősülnek annak ?
Mert a párt szimpátia = nemzetiség ?
Nekem van egy jobbikos ismerosom, de o tenyleg jobbikos, nem csak szimpatizans, valami megyei halljakend a partban, gardasapkaban pozol a faebookon a rovasirasos tabla elott.
En liberalis vilagnezetu vagyok, tudja is rolam.
Ezzel egyutt nagyon jol kijovunk, egy tok rendes ember, csak egy kicsit a felhok kozott el, a gazdasagrol, ok-okozati osszefuggesekrol nem sokat tud. Neha szoktunk beszelgetni, de soha nem vitazunk. Meg egyszer sem gyozkodott hogy legyek jobbikos, abszolut tiszteletben tartja a vilagnezetemet, en is az ovet.
Ha minden jobbikos ilyen lenne, komolyan semmi bajom nem lenne a parttal azon kivul hogy nem igazan tudnanak elvezetni egy orszagot. Rola el nem tudnam kepzelni hogy frocsogve orditozik a melegfelvonulason, vagy valakit megverne azert mert sotetebb a bore mint az ove. Rola tenyleg elhiszem hogy fontos neki a nemzet, az orszag, neki fontos hogy magyar, de nem kirekeszto hanem pozitiv modon.
Kar hogy rajta kivul egy ilyet sem ismerek, de meg csak teveben sem lattam soha.
„Rola el nem tudnam kepzelni hogy frocsogve orditozik a melegfelvonulason, vagy valakit megverne azert mert sotetebb a bore mint az ove. Rola tenyleg elhiszem hogy fontos neki a nemzet, az orszag, neki fontos hogy magyar, de nem kirekeszto hanem pozitiv modon.”
Ilyen embereknek kellene pártot alapítaniuk és nem a Jobbikban csoportosulni.Szerintem keményen pártot tévesztett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!