Nagyon szépen köszönöm,hogy felraktad mert még nem láttam.Hát a néninél és Cozmánál legurult az a könnycsepp,de a végére jött az érzés,hogy igenis MAGYAR vagyok MAGYARORSZÁGON!!!!! Nem én fogok menekülni,meneküljön az aki nem ide való!!!
2010. márc. 6. 21:02
12/19 anonim válasza:
20:57-es vagyok
Első válaszoló. Biztos igazad lehet. :S. most olyan húde jó ennek az országnak. Az miért baj, hogy a videó megmondja az igazat a cigányokkal kapcsolatban?? Szerinted nem olyanok?? Akkor gyere hozzánk Szabolcsba, vagy Borsodba élj itt 1-2 hétig és rájössz erre magadtól is. Szeretettel várunk. :)
2010. márc. 6. 21:02
13/19 anonim válasza:
Én is Szabolcsi vagyok és tudom mi folyik itt!!! Undorító!! Pedig é nyíregyházán élek,de itt is ami megy!! Azt ti el sem tudjátok képzelni!
2010. márc. 6. 21:04
14/19 anonim válasza:
Nagyon jó ez a videó! Kár, hogy nem adják le a TV-ben, bezzeg a cigány Mesterházi szutykát tolják állandóan!
2010. márc. 6. 21:10
15/19 anonim válasza:
Igen tényleg kár:(( Pont most nyomták Mesterházyt és nem értem,hogy miért csak a Mszp-t nyomják??? Jó értem de mégsem:((
2010. márc. 6. 21:12
16/19 anonim válasza:
Tényeket közöl.
Teljesen igaz amit elmondanak benne.
Jó.:)
2010. márc. 6. 21:15
17/19 anonim válasza:
Nagyon látszik mostanában, hogy a kereskedelmi TV-ket az MSZP levajazza.
Ha megnéztek mostanában egy Mokka vagy Napló szavazás eredményt, ahol a kérdés burkoltam arról szól, hogy melyik pártra szavazunk, legalább 75% az MSZP. 1 hónapja viszont ez nem volt így!!!
Elgondolkodtató...Nekem ne mondja senki, hogy ez valós!!
(RTl-en is biztos így megy, de azt nem nézem, nem tudom)
Ezért nyomják ennyire Mesterházit is, de ezt a videót szívesebben látnám!
2010. márc. 6. 21:26
18/19 anonim válasza:
szuper kis videó, és sajnos igaz is. Sokkal jobban örülnék, ha nem lenne olyan hely, ahol ilyen dolgokat lehet látni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!