Magyarországon ki számít szegénynek? Kik tartoznak a 4 millió magyar közé, akik éheznek a baloldal szerint?
Eleve nem tudnak spórolni, pia, cigi mindennapos az ilyen "éhezők" köreben... Nyaralni is az ország több mint fele volt idén valamikor, a többinek nagy része meg nem is akart.
Szerintem kevesebb a szegény, mint 4 éve, szerintetek?
Szerintem viszont igaza van a kérdezőnek. Tudom milyen szegénynek lenni, az egyetemet is azért nem végeztem el, mert el kellett mennem dolgozni, hogy ne haljon éhen a családom.
Érettségivel megkeresek most olyan 230 ezer forintot. Kezdtem minimálbérről, majd 100-150 ezer forint, majd még több, és még csak 23 éves vagyok. És tudod mit tettem érte? Próbálkoztam, és nem adtam fel.
"Eleve nem tudnak spórolni, pia, cigi mindennapos az ilyen "éhezők" köreben..."
Én nem ítélem el ha valaki ezekre költ csak akkor ne sírjon hogy éhezik. Egyetemen is hány ilyen van.. Napi két doboz cigi meg 4 liter vbk kötelező, hogy mi van a hűtőben már másodlagos, és mennek tarhálni.. -.-"
Nyugodtan meg lehet kovezni nem erdekel. szerintem EGYALTALAN NEM FONTOS hogy valaki nyaralni jarjon.
"nyaralni" otthon is lehet ugy hogy az illeto pihen nem kel Koran, elmegy setalni a csaladjaval, ha telik ra elmennk strandra de ha nem akkor ez se katasztrofa. kivesznek ket harom jo konyvet a konyvtarbol, es beszelgetnek, netan tarsasoznak vagy megneznek egy dvd-t vagy egy jobb musort a tvben. ez a nyaralasi mania egyszeruen nevetseges. egy het a csaladdal otthon, kozos ebed vagy vacsora, jo kis alvasok, es egy fillerbe sem kerult. nem kotelezo nyaralni menni. en megtehetnem hogy evente tobbszor menjek es nem olcso nyaralasokra. ezzel szemben az utobbi 30 evben 5 alkalommal voltam nyaralni.es boven eleg volt, el tudom magam foglalni itthon is remekul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!