Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha idejönnek az Eu s csendőrök?

Ha idejönnek az Eu s csendőrök?

Figyelt kérdés

Ha idejönnek hogy leverjék az okoskodó lázadó rabszolgákat, akik nem akarnak beletörődni a sorsukba?

Akkor te vissza lősz?

2010. márc. 6. 13:14
1 2 3 4 5 6 7
 11/61 anonim ***** válasza:
91%
Azzal a céllal amit ott leírnak. Ám sok hadsereg jött már létre sokféle céllal és az nem jelenti azt hogy véghez is vitték. Lásd második világháború.
2010. márc. 6. 13:51
 12/61 anonim ***** válasza:
68%

Na, a barikád nagyon vágja ezeket az EU-s dolgokat.

"Az uniós védelmi miniszterek mai, informális találkozójának alkalmával Francia-, Spanyol-, Olaszország, Portugália és Hollandia várhatóan megállapodik egy közös csendőrség (katonai rendőrség) felállításáról. A kezdeményezést útjára indító Michele Alliot-Marie francia védelmi miniszter szerint a testület olyan békefenntartó feladatokat láthat majd el, amelyek civilek számára túl veszélyesek, katonákat viszont nem igényelnek."

A többi csak rémhír.

És aki a Gárda ellen nem tiltakozik, annak ez ellen sincs joga!

2010. márc. 6. 13:51
 13/61 A kérdező kommentje:

Szerintetek akkor milyen céllal jött létre..

Egyszerű!

Eddig gazdaságilag tartották a közép eu s országokat sakkban. Mert a gazdaság lehetőséget nyújtott rá.

Vagy a saját lakosaik felkeléseit kell hogy kezeljék, vagy minket nyomnak mélyen gazdaságilag a víz alá, hogy náluk ne legyen feszültség, és akkor minket rendszabályoznak meg! Ha nem akarunk rab szolgák lenni.

2 pólusú Eu egy fejlett a 4-6 , akik a Lisszaboni szerződés szerint el is vezethetik az Eut, és egy rabszolga akiknek kuss a neve.

Különben az egésznek semmi értelme, akár honnan kérdezed hogy minek , miért?

2010. márc. 6. 13:54
 14/61 anonim ***** válasza:
100%
Az egy régebbi cikk, többször olvastam attól hogy közénk lőhetnek szerinted nem rúgnánk őket pics*n? A szlovákok is közénk lőhettek az első világháborúban, mégis kiverték őket a magyar vasutasok. Még csak nemis a honvédség, nekik már nem volt erejük a vasutasok kértek ugyan honvédségi támogatást de nem kaptak idejében. Erre agyonlődözték a szlovákokat.
2010. márc. 6. 13:55
 15/61 A kérdező kommentje:

A kezdeményezést útjára indító Michele Alliot-Marie francia védelmi miniszter szerint a testület olyan békefenntartó feladatokat láthat majd el, amelyek civilek számára túl veszélyesek, katonákat viszont nem igényelnek."

Te egy szánalmas nyugat majmoló idióta vagy, aki nem gondolkodok csak szopja a nyugat f@szát!

Minek az EU ba a Béke fenntartó? Minek ? hol van háború?

Ez az apróság nem zavar? Nem katonai, hisz az már megszállás, és nem rendőri mert azok meg kevesek.

Ezt egyszerűen nem szabad elfogadni és kész.

És meg kell velük értetni hogy ha idejönnek akkor sokan lőni fognak.

2010. márc. 6. 13:58
 16/61 anonim ***** válasza:
53%
Ennyire hülyék nem lehettek, hogy elhiszitek a barikád.hu marhaságait!!!
2010. márc. 6. 14:01
 17/61 anonim ***** válasza:
48%

"És meg kell velük értetni hogy ha idejönnek akkor sokan lőni fognak."

1. Nem fognak ide jönni, mert miért jönnének?

2. Ha ilyenek lesznek többségben, mint te, ilyen intelligenciával és beteges világnézettel, akkor jöjjenek bátran, és én is velük lövök. Meg még sokan...

2010. márc. 6. 14:02
 18/61 A kérdező kommentje:

Ennyire hülyék nem lehettek, hogy elhiszitek a barikád.hu marhaságait!!!

Nem fogod fel, hogy ez ma is létező alakulat, amit ki akarnak terjeszteni?

2010. márc. 6. 14:03
 19/61 A kérdező kommentje:

1. Nem fognak ide jönni, mert miért jönnének?

2. Ha ilyenek lesznek többségben, mint te, ilyen intelligenciával és beteges világnézettel, akkor jöjjenek bátran, és én is velük lövök. Meg még sokan...

Miért?

Mert az emberek fellázadnak, mert hiába dolgoznak.

ÉHSÉG LÁZADÁS?

Az én világnézetem a beteges?

Mi a f@sz hasznunk volt eddig az Eu ból?

MI?

Te tényleg azt hiszed hogy a nyugat a szelíd szépség?

Ott szívatnak ahol csak tudnak.

20 év nem volt még elég hogy észrevedd?

Intelligencia?

Megkérdeztelek előbb szépen! Minek ez az alakulat, még arra sem méltatsz hogy válaszolj de a nyugat a f@sza, az Eu az tuti, én meg naiv vagyok! Mintha nem is itt élnél!

2010. márc. 6. 14:10
 20/61 anonim ***** válasza:
75%

Ezt nézd végig haver:

http://www.youtube.com/watch?v=EzyvSaR4Bxo

Balassagyarmatnál maroknyi magyar vasutas agyonverte a szlovák hadsereget. Sírva menekültek haza. Így járna az eu csendőrség is. Ma magyarországon legrosszabb esetben is van egymillió harcképes fiatal. Pár ilyen Eu pojácát reggelire megennének!

2010. márc. 6. 14:14
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!