Ha idejönnek az Eu s csendőrök?
Ha idejönnek hogy leverjék az okoskodó lázadó rabszolgákat, akik nem akarnak beletörődni a sorsukba?
Akkor te vissza lősz?
Nos, honvédelmünk, rendőrségünk nincs, vezetőink más nemzethez tartoznak. Úgy gyalulnak le minket, ahogy akarnak, de ellenállunk, mint mindig...'56-ban épphogy legyőztek minket.
Egy idézettel zárom mondandómat:
"Íjam veszem ősapámtól, megbirkózom haddal..."
És hol diplomáztál?
Bangladesben?
Lassan már a piacon is lehet venni diplomát. :/
Olyan hülyeségeket beszélsz, hogy az már fáj. Egy diplomásnak kellene, hogy legyenek önálló gondolatai, és nem azt kellene fújnia, amit a "nagyoktól" hall. (Ja, és csak úgy halkan, egy valódi értelmiségi nem dicsekszik a végzettségével.)
"Nos, honvédelmünk, rendőrségünk nincs"
- Ez így ahogy van hazugság. A katonaságunk valóban gyenge, de mi értelme is lenne fenntartani akár egy középerős hadsereget is, hisz azt egy közepesen nagy ország hadereje is képes lenne pár nap alatt földbe döngölni. Kicsi (és szegény) ország vagyunk mi a katonásdihoz.
Rendőrségünk már pedig van, és jól is működik. Talán túlságosan is. Az egyik szomszédom (panelban lakom) olyan hangosan horkol, hogy az kihallatszik a folyósra. A velünk egy emeleten lakó harmadik szomszéd feljelentette őt, és a rendőrség figyelmeztette is az urat, hogy aludjon csendesebben...
Ha kirabolnak az utcán, felhívom a 107-et, és pár percen belül ott vannak. Korrupciós ügyek tucatjait leplezik le. Szóval ez a demagóg duma, hogy nincs rendőrségünk egyszerűen szemenszedett hazugság.
Kedves Kérdező!
Én is teljesen egyet értek veled! Sokan nem látják a dolgokat, vagy nem érzik a fontosságát!!! A médiának is szerepe van ebben. h elhallgassa, elferdítse a dolgokat!
Persze h a tagy tőke irányítja az egész eu-t!
Nyilván aki jól él most annak fogalma nincs milyen az mikor nem tudod beosztani a fizut! És ez már tényleg olyan mint a rabszolgaság!!!
Szörnyen elgyengítik az embereket! El van zülve a világ! Tudatosan alakitják, manipulálják az agyakat!
Még ha tudod is nem sakat tehetsz ellenük. A pénz, hatalom náluk van.
Én se értem mi szükség volt erre a csendőrségre, mekkora marhaság!
Meg ugye ezt is szépen eltitkolta a tv! Egy szót se halllottam róla!
Az emberek olyan ostobák még mindig azt hiszik az gazdasági válság a legnagyobb baj. Szerintem meg az erkölcsi!
Azzal senki sem törödik, nem érdekli az embereket!
Remélem ez a csendőrség tényleg csak a mi víziónk lesz,és nem valóság.
Mert olyan mintha a nagytőke hadserege lenne h pofa be!
Miskolczi Egyetem, plusz egy szemeszter Japánban. Miért is beszélek hülyeségeket? Vagy te még mindig ünnepled a "dicsőséges vörös hadsereg általi felszabadítást"? Kicsit olvass, azután szólj bele a dolgokba.
Nekünk nincs honvédségünk, nálunk NATO katonák vannak, akik a Közel-Keleten tevékenykednek.
Jól működik a rendőrség? A Rózsadombon, meg a zsidó-negyedekben (egyre több van országunkban) talán, de menj le a nép közé néha, és kérdezd meg őket. Mikor 3 cigány rám támadt, akkor is két (!) óra alatt múlva ki, ugyebár forró nyomon kell nyomozni, és a mentők se akartak kijönni rendőri kíséret nélkül, ha nincs ott az egészségügyis barátnőm el is véreztem volna...de hát Magyarországon csodás a közbiztonság, hisz te is megmondtad. Ezért gyilkolnak naponta kisebbségeink, ezért rettegnek az emberek vidéken.
Barrikádos cikkből:
"Ennek a jelenleg már mintegy 3000 emberből álló európai Különleges bevetési egységnek a parancsnoksága az észak-itáliai Vicenzában található meg."
3000 ember? Szerintem ennyit még a mi honvédségünk (+ lakosság) is le tud győzni.
Ha meg modern technikával jönnek (lopakodó bombázók, pilóta nélküli repülőgépek), akkor meg mindegy mennyi katonánk van haditechnika nélkül.
"Jól működik a rendőrség? A Rózsadombon, meg a zsidó-negyedekben (egyre több van országunkban) talán, de menj le a nép közé néha,"
Ez annyira általános a körötökben. Ha elfogynak a rendes érvek, benyögitek, hogy zsidó vagyok és a Rózsadombon élek.
Pedig nem, nincs így. Református (ateista) vagyok és egy 30000-es vidéki kisvárosban élek az Alföldön. Szóval hidd el, tapasztalom a problémákat. És azzal is tisztában vagyok, hogy abszolút nem olyan súlyosak, mint amennyire ti beállítjátok őket.
30000 fős kisváros? :D Barom.
De mindegy, hülyékkel nem állok le vitázni, mert csak vitatkozni tudnak. Aki azt mondja, hogy Magyarországon ma a közbiztonság jó, az meg vagy hazudik, vagy szimplán hülye.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!