Akkor mégis hogy van ez?
Monjduk akkor úgy, hogy nem jellemző. Azt azért érzed, hogy ha te magad is csöves lennél, akkor leginkább hajléktalanokkal ismerkednél. Ha pedig milliomos lennél akkor lenne esélyed MILLIÁRDOS ismerősőkre és jelentősen több milliomos ismerősőd lenne. Nem azt igyekeztem szemléltetni, hogy konkrétan lehetelen ilyen meberekkel barátkozni, hanem, hogy általánosságban, az ember ismerősei legvalószínűbben a saját társadalmiköréből kerülnek ki...
Nem értem miért kell dedós moódon fennakadni egy kivételen, hogy de neked pont van egy, amikor szerintem érezhető volt, hogy szemléltetésbeli példát igyekeztem hozni....
Lényegtelen az kérdező, hogy te milyen lehetőségekkel bírsz. A lényeg az, hogy van itt tízmillió ember. Közülük egyre kevesebben mennek nyaralni, még sokkal kevesebben jutnak külföldre, de vannak ilyenek. Ha a tízmillió öt százaléka tud külföldre menni, akkor az egy nagyon rossz ország. De ez az öt százalék ötszázezer ember, aki elég sok fotót tud készíteni. Ezek látszanak, az el nem készült fotók nem látszanak. Az éhezés se látszik. Csak érezni lehet.
Hát így van ez. Magad is tapasztalhatod, ha kinyitod a szemed, nemcsak nézel, de látsz is.
500 ember haha :D
Mekkora lenne már akkor az esélye hogy ismerek több ilyen embert...
A nagy magyar elit sokkal több emberből áll mint 500
Szerintem csak annyi a titka az egésznek, hogy Facebookon mindenki villogni akar, hogy a többiek lássák, hogy húú de jó neki.
És azért van ez mert kb mindenki ezt látja a másiktól és azt hiszik, hogy ezt kell követni. Ilyenkor mindenki aki látja az adott képet azt gondolja magában, hogy " de jó lehet neki" és innen indul az egész.
Valaki külföld, valaki belföld kinek mire futja.
Bár tény az, hogy külföldi képekkel jobban lehet villogni ugye... ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!