"A metapédia egy internetes lexikon, amit valódi civilek szerkesztenek. Ebből kifolyólag egyes cikkek tényleg szánalmasak, míg másoknak minden szava igaz."
Véletlen nem össze téveszted a wikipédiával? Mert még arra igaz is amit állítasz, de erre nem.
2015. júl. 19. 08:46
12/23 anonim válasza:
"Nagyjából hiteles, de nem mindenben. Balog szerintem is az. Párizs érseke is az volt, miért ne lehetne?"
Az h szerinted zsidó az édes kevés, semmi forrás nincs róla h az lenne és elég valószínűtlen is így h lelkész.
2015. júl. 19. 08:47
13/23 anonim válasza:
<Sok személy esetén kíváncsi lennék a "bizonyítékokra", ha már van "zsidók" és "nem bizonyítottam zsidók" kategória.>
Megnéztem random 6-7 névnél a hivatkozott forrásokat. Egy kivételével NEM VOLTAK olyanok, amelyekből kiderült volna, hogy az illető valóban zsidó származású-e. Az egyetlen kivételnél pedig a forráslink már nem él, és amúgy is csak egy online újság volt.
Szóval ennyit a metapédia "hitelességéről", és ezzel a kérdésre is válaszoltam.
2015. júl. 19. 09:15
14/23 anonim válasza:
#11: A wikipedia is civil lenne, de politikailag nem független moderátorok cenzurázzák. A metapedia nem ilyen, oda valóban azt írok, amit akarok. Számomra többek között az ilyen oldalak jelentik a sajtószabadságot és a civil kontrolt, nem a TASZ meg az átlátszó.
2015. júl. 19. 10:16
15/23 anonim válasza:
"11: A wikipedia is civil lenne, de politikailag nem független moderátorok cenzurázzák. A metapedia nem ilyen, oda valóban azt írok, amit akarok. Számomra többek között az ilyen oldalak jelentik a sajtószabadságot és a civil kontrolt, nem a TASZ meg az átlátszó"
Pont ezért nem hiteles. Mert minden hülye oda írhat bármiféle ellenőrzés nélkül. Wikipédia azért hitelesebb egy fokkal mert legalább leellenőrzik meg forrást kérnek egy szöveghez.
2015. júl. 19. 10:27
16/23 anonim válasza:
#12, Iványi Gábor is az, meg egy csomó befolyásos egyházi ember, még Magyarország első számú ilyen embere is, ill. az volt (lsd. Paskai). Nem értem, ez miért olyan hihetetlen. A zsidóság nagy része mára keresztény lett. Aki felismeri kicsit, ki az, annak az Balog is.
2015. júl. 19. 12:02
17/23 anonim válasza:
Ja szóval ránézel és megmondod h zsidó vagy h megy? Ekkora baromságot. Attól mert vki liberális és nem gyűlöli a zsidókat attól még nem lesz automatikusan zsidó. Ez azért elég hülye gondolkodás.
2015. júl. 19. 12:27
18/23 anonim válasza:
Igen, sok esetben meg lehet mondani, hogy ki milyen. Kínai, mongol, fehér, japán, fekete, cigány, 'sidó, stb.
2015. júl. 19. 12:42
19/23 anonim válasza:
Hát igen okoska, az emberi rasszok megkülönböztethetők egymást ám a zsidó az europid rasszhoz tartozik és mivel 90% askenázi zsidó azok teljes mértékben átlagos európai kinézete van.
2015. júl. 19. 12:56
20/23 anonim válasza:
Bár kétlem h megkülönböztetsz egy kinait a japántól vagy mongoltól mikor mind ugyan úgy néz ki de felőlem ok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!